Linucaps – omega 3 en omega 6 – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 17,90€.Huidige prijs is: 15,30€. Incl BTW

Linucaps

Onverzadigde omega 3- en 6-vetzuren, met specifieke antioxidatieve eigenschappen1.

 • 1Lijnzaad en vitamine E beschermen de cellen tegen oxidatieve stress;
 • Bevat hoogwaardige en zuivere softgels van lijnzaadolie met meervoudig onverzadigde omega 3- en 6- vetzuren;
 • De lijnzaadolie in Linucaps is van nature bijzonder rijk aan alfalinoleenzuur (ALA).
Share
nutriphyt

Onverzadigde omega 3- en 6-vetzuren met specifieke antioxidatieve eigenschappen1. Linucaps is een voedingssupplement van hoogwaardige en zuivere softgels van lijnzaadolie met meervoudig onverzadigde omega 3- en 6-vetzuren en antioxidatieve eigenschappen om de cellen te  beschermen tegen oxidatieve stress1.

Linucaps is een voedingssupplement met hoogwaardige en zuivere lijnzaadolie dat de belangrijke meervoudig onverzadigde vetzuren bevat: linolzuur (LA, behorend tot de omega 6-vetzuren en alfalinoleenzuur (ALA, behorend tot de omega 3-vetzuren).

ALFA-LINOLEENZUUR

Het bijzondere van de olie in Linucaps is dat zij van nature zéér rijk is aan ALA (alfalinoleenzuur). Meer dan 50% van deze lijnzaadolie bestaat uit ALA. Daarbij bevat zij minder dan 20% LA (linolzuur). Hierdoor is de lijnzaadolie in Linucaps uiterst geschikt als bron van extra ALA.

BESCHERMING TEGEN OXIDATIE

ALA is echter alleen nuttig voor het lichaam in zijn gereduceerde vorm. Om de allerhoogste kwaliteit en zuiverheid te kunnen garanderen voegen wij per softgel Linucaps ook natuurlijk vitamine E toe dat gestandaardiseerd is op 10 mg D-alfa-tocoferol. Op deze wijze wordt de olie in de softgel dubbel beschermd tegen oxidatie en behoudt deze langdurig zijn uitstekende eigenschappen. Daarbij beschermt de vitamine E, net als lijnzaad, ook de lichaamscellen tegen oxidatieve stress.

HOOGWAARDIG, KWETSBAAR VOEDINGSSUPPLEMENT

Lijnzaadolie is een hoogwaardig, doch zeer kwetsbaar product, dat voor menselijke consumptie hoge eisen stelt aan de productie en de verpakking. Zij is namelijk zeer kwetsbaar voor de invloed van zuurstof en licht. Daarom leveren wij deze olie in een gelatine gelule en niet in een fles. Een fles wordt immers afgevuld en daarna telkens voor gebruik geopend waardoor de ALA al snel verder geoxideerd kan worden.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen in natuurlijke softgels. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 SOFTGELS

Lijnzaad (Linum usitatissimum) 2000 mg
Vitamine E (D-alfa-tocoferol) 20 mg 167 %*

* RI = Referentie Inname

INGREDIËNTEN: Lijnzaad (Linum usitatissimum), Omhulling: Gelatine; Glycerol; Water, D-alfa-tocoferol.

DOSERING

2 softgels per dag

SLIKPROBLEMEN?

De softgel kan in de mond makkelijk stuk gebeten worden, waarbij de olie ingeslikt en de softgel verwijderd kan worden.

Meer informatie
CNK 3536-711
EAN 5430000149419
Notificatienr. NUT/PL 788/15

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt