Pro statidil – 60 capsules – urinewegen – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 31,90€.Huidige prijs is: 28,70€. Incl BTW

Pro statidil

Ondersteuning van de urinewegen1 en het immuunsysteem2, rijk aan antioxidanten3.

 • 1Extracten van de theestruik dragen bij tot de ondersteuning van de lage urinewegen;
 • 2Kurkuma, gember en vitamine D3 helpen de natuurlijke afweer en de normale werking van het immuunsysteem te ondersteunen;
 • 3Brede antioxidant aanpak door combinatie van kurkuma, wilde marjolein, gember en wijnstok extracten met natuurlijk vitamine E;
 • Met substantiële hoeveelheid quercetine en L-Glutathion.
Share
EAN: 5430000149365 Categorieën: , ,
nutriphyt

Ondersteuning van de urinewegen1 en het immuunsysteem2, rijk aan antioxidanten3. Pro statidil is een voedingssupplement met een uitgekiende formule ter ondersteuning van de urinewegen1 en het behoud van de natuurlijke immuniteit2, rijk aan antioxidanten3.

Pro statidil is geen geneesmiddel, maar bestaat uit een complex van plantaardige extracten, gecombineerd met vitaminen en mineralen, voor een totale ondersteuning van de urinaire gezondheid1 en de natuurlijke afweer2 via verschillende componenten.

BREDE ANTIOXIDANT WERKING

Eén van de hoofdbestanddelen in Pro statidil is kurkuma, dat net als gember, wilde marjolein, wijnstok en vitamine E helpt om de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress.

IMMUNITEIT EN NATUURLIJKE WEERSTAND

De kern van Pro statidil bevat een complex van interessante plantenextracten, in combinatie met vitamine D. Naast kurkuma, zijn ook de wilde marjolein, de moerasspirea, grote brandnetel, gember en de theestruik gekend als planten die de natuurlijke afweer van het lichaam ondersteunen en zo bijdragen aan het normale functioneren van het immuunsysteem.

URINAIRE EXCRETIE

Naast de theestruik, ondersteunen ook de moerasspirea en de grote brandnetel de urinaire excretie, voor het gezond houden van de onderste urinewegen.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Kurkuma (Curcuma longa) 150 mg
Wilde marjolein (Origanum vulgare) 100 mg
Moerasspirea (Filipendula ulmaria) 100 mg
Grote brandnetel (Urtica dioica) 100 mg
Gember (Zingiber officinale) 100 mg
Groene thee (Camellia sinensis) 80 mg
Wijnstok (Vitis vinifera) 30 mg
Quercetine 250 mg
OptiMSM® (methylsulfonylmethaan) 100 mg
L-Glutathion 25 mg
Magnesium(bisglycinaat) 57.2 mg 16 %*
Vitamine E (D-alfa-tocoferylacetaat) 19.8 mg 165 %*
Vitamine D3 6 µg 120 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Magnesiumbisglycinaat, Quercetine, Kurkuma (Curcuma longa), OptiMSM® (methylsulfonylmethaan), Wilde marjolein (Origanum vulgare), Moerasspirea (Filipendula ulmaria), Grote brandnetel (Urtica dioica), Gember (Zingiber officinale), Groene thee (Camellia sinensis), D-alfatocoferylacetaat, Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Wijnstok (Vitis vinifera), L-Glutathion, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Cholecalciferol.

DOSERING

2 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDING OP VERPAKKING

 • “Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van anticoagulantia” bij gebruik van Curcuma longa en Filipendula ulmaria.
 • “Niet gebruiken bij zwangere vrouwen, kinderen en adolescenten” bij gebruik van Filipendula ulmaria en Zingiber officinale.

CNK3491-172

EAN5430000149365

Notificatienr.NUT/PL/AS 1404/3

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap. 

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt