Pocosyl – 60 capsules – Bloedsuikerspiegel – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 42,40€.Huidige prijs is: 38,20€. Incl BTW

Pocosyl

Helpt een normale bloedsuikerspiegel1 en normale testosterongehalten in stand houden2.
 • 1Chroom draagt bij aan een normaal metabolisme van koolhydraten en helpt een normale bloedsuikerspiegel in stand te houden;
 • 2Zink optimaliseert de testosterongehalten in het bloed en ondersteunt de normale vruchtbaarheid van de vrouw;
 • 3Zink beschermt de cellen tegen oxidatieve stress;
 • Vitamine B6 helpt bij het regelen van de normale hormonale activiteit;
 • Een uitermate compleet supplement dat 16 verschillende werkzame ingrediënten combineert.
Share
EAN: 5430000149655 Categorieën: , ,
nutriphyt

Helpt een normale bloedsuikerspiegel1 en normale testosterongehalten2in stand houden. Pocosyl is een voedingssupplement met een unieke combinatie van natuurlijke plantenstoffen, vitaminen en mineralen. Tevens rijk aan antioxidanten3.

Pocosyl is een uiterst compleet product dat primair instaat voor het behoud van een normale bloedsuikerspiegel1. Daarnaast kan het ook ingezet worden voor het behoud van normale testosterongehalten in het bloed2 en om de normale vruchtbaarheid van de vrouw te ondersteunen4.

INOSITOLEN IN EEN GOEDE VERHOUDING

Inositolen zijn suikeralcoholen verwant aan het vitamine B-complex. Er bestaan in totaal 9 verschillende soorten inositol, waarvan myo-inositol en D-chiro-inositol de belangrijkste zijn. Myo-inositol is het meest voorkomende type. Myo-inositol komt vooral voor in fruit, groenten, bonen, noten en volkorengranen, vlees, vis en eigeel. Pocosyl bevat naast 840 mg myo-inositol ook 160 mg D-chiro-inositol per dagdosis. Een ideale verhouding die zo een totale inname van 1 gram inositolen per dag garandeert.

NATUURLIJKE KRACHT VAN BERBERINE

Pocosyl bevat per dagdosis 150 mg Berberine. Berberine is de belangrijkste stof uit verschillende medicinale planten die frequent gebruikt worden in de Chinese geneeskunde, bijvoorbeeld de Berberis familie (zuurbes) of de Coptis chinensis (Chinese gouddraad). De berberine in Pocosyl is afkomstig uit de Berberis aristata, die ook wel de boomkurkuma genoemd wordt. Het is dan ook een felgele stof en is hiermee verantwoordelijk voor de gele kleur van Pocosyl.

ZINK VOOR NORMALE TESTOSTERON EN VRUCHTBAARHEID

Naast inositolen en berberine bevat Pocosyl ook zink in de correcte hoeveelheid die het lichaam nodig heeft. Zo zorgt zink voor het behoud van normale testosterongehalten in het bloed en ondersteunt het ook de normale vruchtbaarheid van de vrouw.

COMBINATIE VAN B6, B9, B12 MET BETAÏNE

Ter ondersteuning van het normaal metabolisme van homocysteïne is er in Pocosyl gekozen voor de gekende combinatie van vitamine B6, B9 (folaat) en B12. Met 400 µg actief folaat levert Pocosyl trouwens meteen de aanbevolen hoeveelheid foliumzuur die nodig is voor vrouwen die zwanger willen worden. Daarnaast werd er ook nog betaïne aan toegevoegd. Betaïne is ook gekend als trimethylglycine en beschikt zoals zijn naam doet vermoeden over makkelijk overdraagbare methylgroepen. Bent u op zoek naar een nog meer uitgebreid B-complex? Een volledig B-complex vindt u bij Nutriphyt terug in het product Methialyn.

MEEST COMPLETE FORMULE
Pocosyl bevat in totaal 16 verschillende werkzame stoffen en biedt hiermee het lichaam ondersteuning op verschillende vlakken. Zo helpt chroom bij het in stand houden van een normale bloedsuikerspiegel. Daarnaast draagt chroom ook bij tot een normaal metabolisme van koolhydraten en vetten.
Aanvullend werd de formule van Pocosyl nog uitgebreid met R-alfaliponzuur, N-acetylcysteïne (als voorloper van glutathion), quercetine, co-enzym en een extract uit de suikermeloen (Cucumis melo), als bron van superoxidedismutase (SOD). Tenslotte bevat Pocosyl ook 200 eenheden vitamine D (100% ADH) en 1200 µg vitamine A onder de vorm van bètacaroteen, zijn natuurlijke precursor. Vitamine A is goed voor het behoud van de normale structuur en functie van de slijmvliezen, zoals in het vrouwelijk voortplantingsstelsel.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 CAPSULES

Myo-inositol 840 mg
D-chiro-inositol 160 mg
Berberine 150 mg
Alfaliponzuur 100 mg
N-acetyl-L-cysteïne 80 mg
Betaïne 70 mg
Quercetine 70 mg
Suikermeloen (Cucumis melo) 10 mg
Co-enzym Q10 50 mg
Zink (monomethionine) 10 mg 100 %*
Chroom(picolinaat) 40 µg 100 %*
Vitamine A (Bètacaroteen) 1200 µg 150 %*
Vitamine B6 (pyridoxal-5′-fosfaat) 6 mg 429 %*
Folaat (B9) 400 µg 200 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 3 µg 120 %*
Vitamine D3 5 µg 100 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Myo-inositol, Geleermiddel: Pullulan, Bamboe (Bambusa arundinacea), D-chiro inositol, Berberine (Berberis aristata), Alfaliponzuur, Betaïne HCl, N-acetyl-L-cysteïne, Quercetine, Bèta-caroteen, Co-enzym Q10, Zink monomethionine, Koolzaad (Brassica napus), Suikermeloen (Cucumis melo), Pyridoxal-5′-fosfaat, Cholecalciferol, Calcium-L-methylfolaat, Chroompicolonaat, Methylcobalamine.

DOSERING

2 capsules per dag

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.

VOORZORG

Niet toedienen aan kinderen jonger dan 12 jaar. Informeer uw arts of apotheker bij een gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Meer informatie
CNK 4392-643
EAN 5430000149655
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/33
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt