PEA PLATINUM – 60 V-caps – Zenuwstelsel – Mannavital

Oorspronkelijke prijs was: 27,85€.Huidige prijs is: 25,00€. Incl BTW

Waarom kiezen voor PEA PLATINUM – 60 V-caps – Zenuwstelsel – Mannavital

 • bevat PEA van de allerbeste kwaliteit (LEVAGEN + TM)
 • door een bijzonder en natuurlijk afgiftesysteem (Lipisperse®), wordt deze PEA 1,8 maal beter opgenomen dan gewone PEA
 • bevat voor een optimale werking ook het volledige complex van de B-vitamines en dit in hun bioactieve, werkzame vormen
 • elk van deze B-vitamines wordt aangevoerd aan 200 % van de referentie-inname (Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid)

Op voorraad

Share

PEA of palmitoylethanolamide is een stof de mens van nature aanmaakt bij belastende omstandigheden en die ook in de natuur voorkomt in sojakiemen, pindanoten en eidooier. De lichaamseigen hoeveelheid PEA kan via een voedingssupplement verhoogd worden en in het bijzonder in combinatie met het vitamine B-complex kan hierdoor het zenuwstelsel ondersteund worden.  PEA PLATINUM bevat niet alleen een uitzonderlijk goed opneembare vorm van palmitoylethanolamide (LEVAGEN + TM), de vitamines B erin worden bovendien aangevoerd in hun bioactieve vorm en in een werkzame dosis.

Gebruik: 

Intensieve dosis: 3 V-capsules per dag, met een glas water, verspreid over de hoofdmaaltijden. Onderhoudsdosis: 2 V-capsules per dag.

Ingrediënten PEA PLATINUM – 60 V-caps – Zenuwstelsel – Mannavital

Palmitoylethanolamide (PEA), capsule: hydroxypropylmethylcellulose, microkristallijne cellulose, LipiSperse (kokosolie, olijfolie, limoneolie, vitamine E, zonnebloemlecithine, polyglycerolesters van vetzuren), siliciumdioxide, mono- en diglyceriden van vetzuren, nicotinamide, calcium-D-pantothenaat, pyridoxal-5′-fosfaat, natirumriboflavine-5′-fosfaat, thiaminehydrochloride, clacium L-methyltetrahydrofolaat, biotine, methylcobalamine, adenosylcobalamine.

Actieve ingrediënten per 3 vegetarische capsules PEA PLATINUM – 60 V-caps – Zenuwstelsel – Mannavital: 

810 mg Palmitoylethanolamide + 90 mg LipiSperse® (Levagen +TM), 2,2 mg vit B1 (thiaminehydrochloride, 200 % RI), 2,8 mg vit B2 (natrium riboflavine-5’-fosfaat, 200 % RI), 32 mg vit B3 (nicotinamide, 200 % RI), 12 mg vit B5 (calcium-D-pantothenaat, 200 % RI),  2,8 mg vit B6 (pyridoxal-5’-fosfaat, 200 % RI), 400 mcg foliumzuur/vit B9 (5-methyltetrahydrofolaat, 200 % RI), 50 mcg vitamine B12 (methylcobalamine, 200 % RI)

NUTnr NUT_PL_AS 47/462
Inhoud per verpakking 60 V-caps

PEA PLATINUM

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Mannavital

Mannavital, Wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen met de juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
Net zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid. Grote voorwaarde hierbij is dat het gaat om doelgericht ontwikkelde voedingssupplementen, die exact beantwoorden aan de kwaliteit en aan de doseringen van de kruidenextracten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, waarvan de laatste jaren via wetenschappelijke studies een werkzaamheid is aangetoond. Voor het uitbouwen van het Mannavital-gamma werd niets aan het toeval overgelaten. De supplementen worden allen gekozen en/of samengesteld door de arts dokter Verhelst, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur. Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten, deze toe te dienen aan de correcte dosis en een absolute veiligheid na te streven, bestaat het Mannavital-gamma uit een reeks innovatieve en doeltreffende middelen, waarop U blindelings kan vertrouwen.

BELANGRIJKSTE ENGAGEMENTEN van MANNAVITAL

 • wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen
 • juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
 • niet verpakt in blisters voor lagere ecologische voetafdruk
 • aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • in vegetarische capsules of - tabletten waar mogelijk