AMINOPHAR – pot 500 gram – Spieren, botten, bindweefsel – Bioamales

Oorspronkelijke prijs was: 20,75€.Huidige prijs is: 18,67€. Incl BTW

Bron van essentiële aminozuren

Aminophar is een soja eiwit isolaat en bevat een zeer hoog gehalte aan eiwitten (1) (+/- 90%). Deze soja eiwitten zijn een rijke bron van essentiële aminozuren.

(1) Eiwitten dragen bij tot het behoud van de normale spieropbouw en helpen de instandhouding van normale botten.

 

Uitverkocht

Share
Bioamoles

NUTRITIONELE INFORMATIE PER POT

Soja eiwit isolaat 497g
Bevat o.a.:
glutaminezuur, asparaginezuur, leucine, arginine, lysine, fenylalanine, serine, proline, valine, isoleucine, alanine, glycine, threonine, tyrosine, histidine, cysteïne, methionine, tryptofaan

Gebruik:

1 tot 2 soeplepels* / dag
in koude drank ‘s morgens

CNK code: 3624-251

Nut code: AS 1404/33

EAN code: 5430000724012

  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
  • De dagelijkse dosering niet overschrijden
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
  • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
  • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
  • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
  • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
  • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning. De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen. Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).
Bioamoles