OCULO – OOGDRUPPELS – 10ml – voor vermoeide, droge of geïrriteerde ogen

10,00 Incl BTW

BALSEM BLOEDSOMLOOP ADEREN

Deze balsem wordt voorgesteld voor kleine stoornissen van de bloedsomloop. Het verzacht ook gevoelens van verstramming en jeuk. Het laat een gevoel van frisheid en lichtheid achter.

Op voorraad

Share
EAN: 54250389604 Categorieën: ,
Alphagem

Productbeschrijving van AlphaGem OCULO – OOGDRUPPELS

Toepassing van AlphaGem OCULO – OOGDRUPPELS

Gemmotherapie, ook bekend als het ‘boomknopgeneesmiddel’, is een onderdeel van fytotherapie , een praktijk die nauw verwant is aan de aromatherapie en tegenwoordig zeer populair is en waarbij gebruik wordt gemaakt van de natuurlijke eigenschappen van planten, die al sinds de oudheid worden gewaardeerd.

Samenstelling van AlphaGem OCULO – OOGDRUPPELS

Korenbloem (Centaurea cyanus), bronwater

Ingrediënten van AlphaGem OCULO – OOGDRUPPELS

Korenbloem (Centaurea cyanus), bronwater

Gebruik van AlphaGem OCULO – OOGDRUPPELS

  • Meerdere keren per dag 2 tot 3 druppels in de ooghoeken. Na openen koel bewaren. (tenzij anders aangegeven op de verpakking of anders geadviseerd door uw arts, apotheker of therapeut)e aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.
  • Kinderen verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of therapeut
  • Voedingssupplementen van AlphaGem gemmotherapie zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Opmerking:  dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
  • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.

Code:

5 425038 960471

10 ml (COSGO10OCG)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem