SCK² – 60 capsules – De KRACHT van de SYNERGIE voor GEWICHTSBEHEERSING

Oorspronkelijke prijs was: 19,95€.Huidige prijs is: 16,50€. Incl BTW

Algen zijn rijk aan bio-aktieve stoffen die diverse eigenschappen hebben. Ze komen ofwel uit de zee of vers water en hebben een hoog gehalte aan mineralen die helpen om het lichaam  in evenwicht te brengen.
De kracht schuilt in de synergie van deze 4 algen als natuurlijk bron van welzijn aan met een  gunstig effect op het volledige lichaam. Het helpt je zowel bij gewichtsbeheersing als behoud van lichamelijke fitheid. Je voelt je er goed mee elke dag opnieuw

  • ENERGIE SPIRULINA (Arthrospira maxima)
  • ONDERSTEUNING STOFWISSELING KOMBU (Laminaria digitata)
  • GEMOED KLAMATH (Alphanizomenon flos-aquae
  • DETOX CHLORELLA  (Chlorella vulgaris)

Op voorraad

Share
EAN: 8388766472074 Categorieën: , ,
logo Marcus Rohrer

Gebruik:

2 tabletten per dag voor de maaltijd met voldoende water

Ingrediënten:

Per 2 tabletten:

Kombu    600 mg
Spirulina  400 mg
Klamath   200 mg
Chlorella  200 mg

 

Merk

Marcus Rohrer

Marcus Rohrer SPIRULINA Onze Spirulina wordt gekweekt in oceaanwater en balanceert perfect vitamines en mineralen om u het meest complete natuurlijke voedingssupplement ter wereld te bieden. Spirulina Marcus Rohrer SPIRULINA BIO Gecertificeerd biologisch product, verkregen met volledig respect voor de natuur, dankzij de eco-compatibele en eco-duurzame methode, gegarandeerd in alle stadia van de productieketen. Spirulina Marcus Rohrer SPIRULINA SKC 2 Aan de eigenschappen van Marcus Rohrer Spirulina zijn de kostbare voedingsstoffen van het zeewier Chlorella, Klamath en Kombu toegevoegd. Een synergie met krachtige heilzame effecten.
logo Marcus Rohrer