CHRYSSIL – leverfunctie

Oorspronkelijke prijs was: 31,90€.Huidige prijs is: 28,71€. Incl BTW

Op voorraad

Share
EAN: 5430000149570 Categorieën: , ,
nutriphyt

De mariadistel is een plant die voorkomt in Zuid-Europa, het Midden-Oosten en Noord-Afrika. De wetenschappelijke naam is Carduus marianus ofwel Silybum marianum.

MARIADISTEL

Al in de oude kruidengeneeskunde waren de zaden van de mariadistel (Silybum marianum) populair.

SILYMARIN

De zaden van de mariadistel bevat bijzondere stoffen als silydianine, silybine en silychristine; samen silymarin genoemd.

CHRYSANTHELLUM

Chrysanthellum americanum behoort tot de asters en komt oorspronkelijk voor in Zuid-Amerika en Afrika.

GLUTATHION

Glutathion is gekozen ter aanvulling op de extracten. Glutathion is een zwavelhoudend eiwit dat uit de drie aminozuren L-cysteïne, L-glycine en L-methionine is opgebouwd.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

Samenstelling:

Mariadistel (Silybum marianum) 300 mg
Chrysant (Chrysanthellum americanum) 300 mg
L-Glutathion 40 mg

INGREDIËNTEN: Mariadistel (Silybum marianum), Chrysant (Chrysanthellum americanum), Rijstextract (Oryza sativa), L-Glutathion, Geleermiddel: Plantaardige capsule.

Gebruik:

CHRYSSIL

 

DOSERING

2 capsules per dag

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.

VOORZORG

Te gebruiken vanaf 6 jaar.

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Vraag raad aan uw arts of apotheker.

Meer informatie
CNK 3790-672
Notificatienr. PL/AS 788/9
EAN 5430000149570
  • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
  • De dagelijkse dosering niet overschrijden
  • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
  • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
  • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
  • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
  • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
  • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
  • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt