Cholephar Forte – 60 tabletten – Helpt gezonde cholesterolwaarden (1) te behouden – Bioamoles

Oorspronkelijke prijs was: 31,01€.Huidige prijs is: 27,90€. Incl BTW

Cholephar Forte

Helpt gezonde cholesterolwaarden (1) te behouden

 •  Goed voor de gezondheid van hart en bloedvaten.
 • Bevat de gekende  gefermenteerde rode gistrijst (rijk aan monacoline K= lovastatine), verijkt met Commiphora mukul en co-enzym Q10

Uitverkocht

Share
EAN: 5430000724340 Categorieën: , ,
Bioamoles

Cholephar forte bevat de gekende gefermenteerde rode gistrijst (rijk aan monacoline K = lovastatine), verrijkt met Commiphora mukul en co-enzym Q10. Het is goed voor de gezondheid van hart en bloedvaten (1).

(1) Commiphora mukul ondersteunt een gezond cholesterolniveau in het menselijk lichaam, daarnaast helpt het de gezondheid van hart en bloedvaten te ondersteunen.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1/2 TABLET

Rode gistrijst (fermentatie met Monascus purpureus) 175 mg (=2.63 mg monacoline K*)
Commiphora mukul (Mirre) 50 mg (=3.75 mg guggulsterones)
Co-enzym Q10 25 mg

DOSERING

1/2 tablet per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
Meer informatie
CNK 4472-486
EAN 5430000724340
Notificatienr. PL/AS 1404/44

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

 

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning. De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen. Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).
Bioamoles