groene propolis (zachte capsules, 375 mg) – 60 capsules

29,00 Incl BTW

zachte capsules van geconcentreerde groene propolis
hoge concentratie flavonoïden en artepilline C
100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen

gemakkelijk in te nemen
uiterst geschikt voor kinderen

60 capsules

De zachte capsules met groene propolis bieden alles waarvoor dit natuurlijke antibioticum bekendstaat: bescherming tegen allerlei infecties, schimmels, bacteriën en gerelateerde kwalen. Bovendien zonder vervelende bijwerkingen.  Ook in onze capsules is de krachtige antioxidant artepilline C aanwezig. Je neemt de capsules mee naar je werk in een handig hersluitbaar doosje of geeft het mee met de kinderen naar school. Groene propolis is de beste van alle soorten, ook in capsulevorm.

Uitverkocht

Share
Caere natura

beschrijving

wat is propolis?

Propolis is een sterke, harsachtige stof die door bijen gewonnen wordt uit planten en gebruikt wordt om de bijenkorf af te dichten en de honing te beschermen. Propolis bevat artepilline c, een krachtig antioxidant dat de hele korf beschermt tegen externe invasies. Het wordt aanzien als een van ’s werelds sterkste natuurlijke antibiotica.

propolis als medicijn doorheen de geschiedenis

Zoals je in onze blogs over de geschiedenis van propolis kunt lezen, zijn de gunstige eigenschappen van propolis al bekend sinds de oudheid. De Oude Grieken waardeerden dit natuurlijke product en noemden het daarom ‘verdediger van de stad’ (pro = ’ter bescherming van’, polis = ‘stad’).

wat is groene propolis?

Groene propolis is afkomstig van rijke plantaardige grondstoffen in een onvervuilde natuurlijke omgeving. Groene propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Die bij oogst het dunne harslaagje van de jonge, ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (een rozemarijnstruik: Baccharis racunculifolia), die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevatten. Die artepilline C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak, een typerend kenmerk en een indicator voor de kwaliteit van het product.

groene propolis, de beste van alle soorten propolis

Groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en staat bekend om zijn vele unieke eigenschappen. Hij bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepilline C.

Nog meer redenen waarom groene propolis de beste is, lees je hier.

Merk

Caere natura

Caere biedt een uitzonderlijke selectie unieke en krachtige natuurlijke tincturen en extracten. We geloven dat onze uitgelezen keuze zuivere natuurproducten de basis vormt voor een gezond leven in zuivere eenvoud. In de keuze van onze producten staat de kwaliteit van zowel de natuurlijke ingrediënten als hun bereidingswijze centraal. De hoogwaardige Caereproducten zijn verkrijgbaar bij natuurgeneeskundige therapeuten, voedingsconsulenten en in gespecialiseerde apotheken en biowinkels. Alle Caere-producten zijn bij het FAVV genotificeerd als voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Caere natura