Lactophar junior – 20 capsules – Synbiotica: melkzuurbacteriën met voedingsvezels in kauwtablet. – Nutriphyt

10,70 Incl BTW

Lactophar junior

Synbiotica: levende darmbacteriën (lactobacillen) met voedingsvezels in een gemakkelijk te openen capsule.

 • 5 miljard goedaardige humane bacteriën per capsule;
 • Bevat ook voedingsvezels in de vorm van Inuline en FOS (Fructo-oligosacchariden) die een natuurlijke voeding zijn voor de humane darmbacteriën;
 • Unieke stabiliteit op kamertemperatuur;
 • Gebruiksvriendelijke capsules, om de inhoud in vloeistoffen op te lossen;
 • Mag ook samen met antibiotica ingenomen worden.
Share
EAN: 5430000149587 Categorieën: , ,
nutriphyt

Synbiotica: levende darmbacteriën (lactobacillen) met voedingsvezels in een gemakkelijk te openen capsule. Lactophar junior is een afgewogen combinatie van goedaardige, maagzuurresistente, antibiotica- en clavulaanzuurresistente bacteriën, in combinatie met de nodige voedingsvezels die snel metaboliseerbaar zijn door de bacteriën.

Lactophar junior is een afgewogen combinatie van goedaardige humane bacteriën met de nodige voedingsvezels in een gemakkelijk te openen capsule.

LACTOPHAR JUNIOR VOORDELEN

De goedaardige bacteriën in Lactophar junior zijn immuun voor maagsap en gal, waardoor ze in levensvatbare toestand in de darm terechtkomen. De stammen in Lactophar junior zijn uiterst stabiel op kamertemperatuur. Hierdoor neemt u dus gegarandeerd de correcte hoeveelheid levensvatbare bacteriën in gedurende de volledige houdbaarheidstermijn.

Bovendien kunnen de Lactophar junior capsules gemakkelijk geopend worden om het poeder in vloeistoffen op te lossen. Om de levensvatbaarheid van de bacteriën te garanderen mag Lactophar junior niet opgelost worden in vloeistoffen warmer dan 37°C.

WAT BIJ ANTIBIOTICAGEBRUIK?

Lactophar junior is een ideaal product om goedaardige lactobacillen op te nemen en mag ook in combinatie met antibiotica gebruikt worden.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Inuline 193 mg
Fructo-oligosacchariden (FOS) 96.5 mg
Lactobacillus acidophilus* 1.25 mld
Lactobacillus casei* 1.25 mld
Lactobacillus delbrueckii* 1.25 mld
Lactobacillus rhamnosus* 1.25 mld

* 1.25 miljard levende bacteriën per stam

INGREDIËNTEN: Inuline, FOS (Fructo-oligosacchariden), Geleermiddel: Vegetarische capsule: Hypromellose, Vulstof: Aardappelzetmeel, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus rhamnosus, Bamboe (Bambusa arundinacea), Capric triglyceride, Stabilisator: Arabische gom, Blauwe agave (Agave tequilana).

DOSERING

1 capsule per dag

INNAME

In handige capsulevorm: te openen om het poeder gemakkelijk in vloeistof of maaltijd te mengen, of rechtstreeks in de mond te gieten. Gebruiksvriendelijk voor kinderen en/of personen met slikproblemen.

! Niet in substanties mengen die warmer zijn dan de lichaamstemperatuur, omwille van de levende darmbacteriën!

VOORZORG

Kan volledig veilig, samen met antibiotica worden ingenomen.

CNK3790-680EAN5430000149587Notificatienr.PL/AS 788/49

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt