ISO-XX – 30 capsules – Darm – Nutriphyt

33,57 Incl BTW

Isoflavonen uit de sojaboon, verrijkt met fermenterende bacteriën.

 • Iso-xx bevat isoflavonen in hun natuurlijke matrix, die uit de sojaboon worden gewonnen;
 • Enige isoflavonen preparaat met toevoeging van fermentatie bacteriën voor de omzetting naar equol;
 • De mix van fermenterende bacteriën is een lactobacillen- en bifidobacteriënmengsel. Dit zijn humane stammen die volledig veilig zijn voor elk van ons;
 • Bevat ook vezels als opstartvoeding voor de fermenterende bacteriën.
Share
EAN: 5430000149112 Categorieën: , ,
nutriphyt

Isoflavonen uit de sojaboon, verrijkt met fermenterende bacteriën. Iso-xx is een voedingssupplement met een goede verhouding aan isoflavonen uit de sojaboon, verrijkt met de juiste darmbacteriën voor de fermentatie van de isoflavonen naar equol.

Het ideale isoflavonen-profiel van de sojakiem met een uitgekiend mengsel van lactobacillen en bifidobacteriën voor de fermentatie van isoflavonen tot equol.

Als isoflavonenbron voor Iso-xx is gekozen voor een zeer specifiek soja extract. De beste verhouding van isoflavonen bevindt zich namelijk in de kiem van de sojaboon. Naast isoflavonen bevat de sojakiem nog een 40-tal nutriënten die de isoflavonen ondersteunen en reguleren. Deze stoffen blijken een belangrijk voordeel te bieden ten opzichte van het gebruik van geïsoleerde isoflavonen.

ISOFLAVONEN EN EQUOL

De belangrijkste isoflavonen zijn genisteïne, glyciteïne en daidzeïne. Om deze stoffen in het lichaam te benutten, moeten ze echter in de darm eerst nog een verandering ondergaan die afhankelijk is van bepaalde fermenterende bacteriën en leidt tot de productie van equol. Hiertoe bevat Iso-xx een specifiek mengsel van bacteriële stammen voor de fermentatie van de isoflavonen uit de sojaboon.

Als opstartvoeding voor deze bacteriën werden aan Iso-xx ook fructo-oligosachariden en inuline toegevoegd. Samen met de andere voedingsstoffen uit de sojamatrix wordt zo een optimale voedingsbodem aangeboden aan deze goedaardige bacteriën.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

Samenstelling

NUTRITIONELE INFORMATIE PER 1⁄2 TABLET

Glycine max – SoyLife® 75 mg 30 mg isoflavonen
Lactobacillen- en bifidobacteriënmengsel 50.5 mg
Inuline 50 mg
Fructo-oligosacchariden (FOS) 50 mg

INGREDIËNTEN:

Clean label mix (Vulstof: Microkristallijne cellulose, Rijstderivaten (Oryza sativa), Antiklontermiddel: Mono-di-triglyceriden, Soja extract (Glycine max), Lactobacillen- en bifidobacteriënmengsel, Vezels (Fructo-oligosacchariden, Inuline).

DOSERING

DOSERING

1⁄2 tablet per dag of zoals voorschrift

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

VOORZORG

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

EXTRA INFO

 • Enige met toevoeging van levende darmbacteriën die nodig zijn voor de omzetting van soja-isoflavonen naar equol.
 • Wettelijke max. dosis = in België ½ tablet/dag. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding. Vraag raad aan uw arts of apotheker.
Meer informatie
CNK 2043-149
Notificatienr. PL/AS 788/8
EAN 5430000149112
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt