Master-AO – 20 capsules – Synbiotica: melkzuurbacteriën met voedingsvezels in kauwtablet. – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 44,90€.Huidige prijs is: 39,10€. Incl BTW

Master-AO

Glutathioncomplex met sterke antioxidanten1, ter bescherming tegen oxidatieve stress2.

 • 1Blauwe bosbes met antioxidatieve eigenschappen en ≥ 25% anthocyanen;
 • 2Selenium helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress;
 • 3Foliumzuur/Folaat draagt bij tot het behoud van een normaal celdelingsproces;
 • In combinatie met gereduceerd L-Glutathion en zijn precursor N-acetyl-L-cysteïne.
 • Nu in een capsule in plaats van een tablet!
Share
EAN: 5430000149679 Categorieën: , ,
nutriphyt

Glutathioncomplex met sterke antioxidanten1, ter bescherming tegen oxidatieve stress2. Master-AO is een hoogwaardig glutathioncomplex, verrijkt met specifieke cofactoren (zoals o.m. anthocyanen en selenium) die door hun antioxidantieve eigenschappen1 bijdragen tot het beschermen van de cellen tegen oxidatieve schade2. Voor het behoud van een normaal celdelingsproces3.

NU IN CAPSULES !

Samen met de nieuwe clean label formule werd gekozen om Master-AO vanaf nu in een capsule aan te bieden in plaats van in een tablet. Dit vereenvoudigt de inname aanzienlijk. Bovendien kan de capsule bij slikproblemen ook opengemaakt worden om de inhoud te vermengen in een vloeistof of maaltijd.

VACCINIUM MYTRILLUS

De blauwe bosbes is een plant die van nature bijzonder rijk is aan anthocyanen. Ze komen voor in de schil en zijn onder andere verantwoordelijk voor de specifieke blauwe kleur van deze bosbessen. Daarnaast zijn de anthocyanen ook gekend voor hun antioxidatieve eigenschappen.

SELENIUM, L-GLUTATHION & N-ACETYL-L-CYSTEÏNE

Ook het mineraal selenium is gekend voor zijn antioxidatieve eigenschappen, door zijn rol in de normale werking van het glutathion peroxidase. Selenium helpt zo de cellen beschermen tegen oxidatieve stress.

Master-AO bevat als complex ook L-Glutathion, een tripeptide dat opgebouwd is uit drie aminozuren L-cysteïne, L-glycine en L-glutamine en dat in zijn gereduceerde vorm kortweg GSH wordt genoemd.

Het supplementeren met N-acetyl-L-cysteïne in plaats van L-cysteïne heeft als voordeel dat het beter wordt verdragen, een hogere biologische beschikbaarheid heeft en minder gevoelig is voor oxidatie.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 CAPSULES

L-Glutathion 400 mg
Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus) 400 mg 100 mg anthocyanen
N-acetyl-L-cysteïne 80 mg
Folaat (B9) 200 µg 100 %*
Selenium (Selenomethionine) 100 µg 182 %*

*% RI = Referentie Inname

INGREDIËNTEN: L-Glutathion, Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Geleermiddel: Hypromellose, N-acetyl-L-cysteïne, Bamboe (Bambusa arundinacea), Selenomethionine, Calcium-L-methylfolaat.

DOSERING

1 à 2 capsules per dag

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden om de inhoud in een vloeistof of maaltijd te vermengen.

VOORZORG

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Meer informatie
CNK 4570-339
EAN 5430000149679
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/34

Dit voedingssupplement is vrij van gluten.

Dit voedingssupplement bevat geen lactose.

Dit voedingssupplement is sojavrij.

Dit product bevat geen dierlijke ingrediënten. Er zijn geen dierlijke hulpstoffen gebruikt bij het productieproces, noch werden dieren gebruikt bij het testen van onze producten. Bijgevolg is dit product geschikt voor mensen die een veganistisch eetpatroon hanteren.

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de zwangerschap. 

Dit product mag niet gebruikt worden tijdens de borstvoeding.

Ja, dit product is clean label. Dat betekent dat dit product vrij is van synthetische kleur- en hulpstoffen. Het bevat enkel natuurlijke hulpstoffen en in geval van een coating voor neutralisatie van de smaak is ook deze natuurlijk. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt