IMPROVUM – 60 tabletten – antixoxidant – Nutriphyt

Oorspronkelijke prijs was: 60,90€.Huidige prijs is: 55,60€. Incl BTW

Krachtige antioxidatieve eigenschappen1. Draagt o.m. bij tot het behoud van de normale vruchtbaarheid en voortplanting2.

 • 1Pinus maritima (zeeden) en zink helpen de cellen beschermen tegen oxidatieve stress;
 • 2Zink en maca dragen bij tot de normale vruchtbaarheid en voortplanting;
 • Bevat absoluut geen hormonen of medicijnen.

Op voorraad

Share
EAN: 5430000149440 Categorieën: , ,
nutriphyt

Krachtige antioxidatieve eigenschappen1. Draagt o.m. bij tot het behoud van de normale vruchtbaarheid en voortplanting2. Improvum is een voedingssupplement met een uitgekiende formule van hoogwaardige vitaminen, mineralen en plantenextracten met specifieke antioxidatieve eigenschappen1.

Vruchtbaarheid is in essentie altijd iets van man en vrouw samen, net zo goed als zwanger worden dat is. Vruchtbaar is men dus samen. Zo speelt zink bijvoorbeeld een belangrijke rol in de reproductiviteit van zowel mannen als vrouwen.

ZWANGERSCHAP

Belangrijke stoffen voor de zwangerschap zijn aanwezig in Improvum. Folaat is noodzakelijk om de massa aan rode bloedcellen te verhogen bij de moeder, alsook voor de vorming van de placenta en de groei van de foetus, de uterus, de borsten en andere maternale weefsels omwille van zijn rol in het celdelingsproces.

ZAADCELPRODUCTIE

De zaadcelproductie is een doorgaand proces waarbij telkens weer nieuwe zaadcellen worden geproduceerd. Puur fysiologisch gezien is ongeveer 3 maanden nodig voor het produceren en afrijpen van zaadcellen. De zaadcelproductie is hierbij afhankelijk van zink en ook zaadvocht is bijzonder rijk aan zink.

NATUURLIJKE STOFFEN

Uw lichaam een uitgekiend complex aan natuurlijke stoffen aanreiken, is iets dat u makkelijk zelf kunt doen. Improvum bevat absoluut geen hormonen of medicijnen en kan volledig veilig gebruikt worden, ook tijdens de zwangerschap.

Gelijktijdig gebruik van Fertility man door de man en Fertility woman door de vrouw wordt steeds aangeraden.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis) 273.7 mg 8.2 mg astaxanthine
Maca (Lepidium meyenii) 250 mg
Zeeden (Pinus maritima) 100 mg 40 mg OPC’s
N-acetyl-L-carnitine 100 mg
Co-enzym Q10 25 mg
Zink(bisglycinaat) 7.5 mg 75 %*
Vitamine B6 3 mg 214 %*
Folaat (B9) 200 µg 100 %*
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1.5 µg 60 %*

*% RI = Referentie inname

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Bloedregenalg (Haematococcus pluvialis), Maca (Lepidium meyenii), N-acetyl-L-carnitine, Zeeden (Pinus maritima), Glansmiddel: CM039 RED (Magnesiumcarbonaat, Hydroxypropyl(methyl)cellulose, Calciumcarbonaat, Miglyol, Karmijnrood), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Zinkbisglycinaat, Co-enzym Q10, Antiklontermiddel: Magnesiumstearaat, Pyridoxine hydrochloride, 5MTHF-glucosamine, Methylcobalamine.

DOSERING

2 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

 • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
 • De tablet mag fijn gekauwd worden.
 • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
Meer informatie
CNK 3553-385
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/12
EAN 5430000149440
 • Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding, maar kunnen wel een goede aanvulling zijn.
 • De dagelijkse dosering niet overschrijden
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Kinderen altijd verwijzen naar het advies van een gespecialiseerde arts of orthomoleculaire therapeut
 • Raadpleeg een arts, apotheker of therapeut alvorens supplementen te gebruiken in geval van medicijngebruik, ziekte en gebruik bij kinderen
 • Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie zonder consultatie van een arts
 • Dit product is geen geneesmiddel maar een gezondheidsproduct
 • Dit vervangt niet de behandeling van een arts.
 • Op een koele, droge en donkere plaats bewaren.

Merk

Nutriphyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt