Voluit tegen kanker Benfida

26,00 Incl BTW

“Voluit tegen kanker” wordt het meest inspirerend boek genoemd dat je helpt om je leven met en na kanker met succes om te gooien. Deze praktische gids legt je stapsgewijs uit en reikt belangrijke middelen aan voor wat je zelf kunt doen om je behandeling vooruit te helpen.

Wetenschappelijk onderbouwd, eenvoudig uitgelegd en gemakkelijk toepasbaar.

Op voorraad

Share
EAN: 9789464079357 Categorie:

Als je “Voluit tegen kanker” in handen neemt, dan heeft kanker je aandacht getrokken. Misschien ben je er zelf door getroffen, misschien een van je naasten. Mogelijk vraag je je af wat je kunt doen om kanker te voorkomen. Een gezonde voedings- en levenswijze, een goede voorbereiding op de behandeling, een verstandige keuze voor toegevoegde voedingsstoffen. In dit boek vind je de essentiële basisinformatie die je nodig hebt om de genezing van kanker te bevorderen. De kennis over aanvullende methoden bij kanker die hier wordt ontsloten, is uitsluitend gebaseerd op gevalideerd wetenschappelijk onderzoek. Je verwerft inzicht in hoe je bijwerkingen van medicatie, chemo of bestraling kunt verminderen of vermijden, je lichaam weerbaarder kunt maken en de behandeling effectiever. Kanker is een complexe ziekte, maar met de juiste aanpak kun je er goed doorheen komen. De basisprincipes van deze juiste aanpak vind je terug in “Voluit tegen kanker”. Het behandelingsvoorstel van je arts komt op de eerste plaats.

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.