De milde olijfolie van Amanprana dankt haar mildheid aan de Arbequina olijf uit Catalonië. Ze is 100% extra vierge en rauw met de smaak van de Boletus Edulis paddenstoel. ‘Boletus Edulis’ paddenstoel wordt ook wel Eekhoorntjesbrood, Porcini of ceps in het Catalaans genoemd.
Waarom kiezen voor de milde olijfolie Arbequina van Amanprana?
- 100% extra vierge = niet geraffineerd en koud geperst
- Mild van smaak
- Arbequina olijf
- Smaak door infusie van Boletus in fles
- Fascinerend olijfolie-project sinds 2007
- Landsynergie (terroir)
- Herstel lokale olijfvariëteiten
- Gezondheid staat centraal in teelt, persen en bottelen
- Jouw geheim voor een perfect recept
- Finishing touch voor vele van jouw gerechten
Hoe kan je de olijfolie Arbequina van Amanprana gebruiken?
De smaak van de olijfolie Arbequina met Boletus paddenstoel komt het best tot zijn recht in koude bereidingen. Je kan deze olijfolie gebruiken voor het klaarmaken van rauwkost, salades en vinaigrettes.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.