Mannavita Bio Esdoornsiroop 1 Lr of 1/2 Lr

10,9920,39 Incl BTW

De BIO ESDOORNSIROOP van Mannavita is een ongeraffineerd en biologisch zoetmiddel, dat wordt verkregen uit Noord-Amerikaanse en Canadese esdoorns. Na aanboren van de bomen, wordt het opgevangen boomsap ingekookt en ingedikt tot esdoornsiroop. Aan het ganse proces komen geen meststoff en, bestrijdingsmiddelen of onkruidverdelgers te pas, waardoor de ESDOORNSIROOP van Mannavita 100 % puur en natuurlijk is.

*= BIO & Fair world

EAN code: 5425013642835 (310 gr.)
EAN code: 5425013642873 (1000 gr. )

Share
Artikelnummer: N/B Categorieën: ,
Mannavita

Aan het ganse proces komen geen meststoffen, bestrijdingsmiddelen of onkruidverdelgers te pas, waardoor de ESDOORNSIROOP van Mannavita 100 % puur, natuurlijk en biologisch is. De ESDOORNSIROOP of AHORNSIROOP van Mannavita heeft de kwaliteit ‘GRAAD C’ omdat ze wordt gewonnen op het einde van de lente. Graad C is het rijkst aan mineralen en vitaminen en is daarom ook onmisbaar voor de CITROENSAPKUUR, een reinigings- en afslankingskuur.
Tijdens deze kuur zorgt ESDOORNSIROOP voor de nodige energie en voedingsstoffen. De heerlijke ESDOORNSIROOP is het natuurlijke zoetmiddel bij uitstek voor al wie geraffineerde suikers wil vervangen. Sorbet, ijs, yoghurt, muesli, cornflakes, pannenkoeken, wafels, gebak, fruitslaatjes… kunnen ermee op smaak gebracht worden.

link naar pdf Esdoornsiroop

Merk

Mannavita

Mannavita

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mannavita Bio Esdoornsiroop 1 Lr of 1/2 Lr” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *