De Gula Java van Amanprana is biologische kokosbloesemsuiker uit Java. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje.
Waarom kiezen voor kokosbloesemsuiker in plaats van suiker?
Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de kokosbloesemsuiker worden langzaam afgebroken, waardoor hun glucose geleidelijk aan het bloed wordt afgeven.Daarnaast is kokosbloesemsuiker ongeraffineerd. Deze suiker is dus niet bewerkt. Hierdoor blijven alle gezonde vitamines, mineralen en vezels behouden.
Waarom kiezen voor kokosbloesemsuiker van Amanprana?
- Biologisch
- Fair trade
- Ongeraffineerd
- Meest duurzame suiker volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (FAO)
- Met een heerlijke karamelsmaak
- Afkomstig van de zoete nectar van de kokosbloesem
- Lage glycemische Index (35)
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.