Deluxe rode wijnazijn

7,95 Incl BTW

Deluxe rode wijnazijn

  • Van biodynamische landbouw, waar mens en natuur samenleven in symbiose, rekening houdend met het ritme van de natuur (Demeter gecertificeerd)
  • Nooit verhit boven 45°C, rauw
  • 6,5 % zuurtegraad
  • In eiken vaten gerijpt
  • “Clean label” (slechts 1 ingrediënt, nl. gefermenteerde rode druiven)

Ingredienten:
Biodynamische gefermenteerde rode wijn*.
*=BIO

EAN code: 5425013640114 (250 ml.)

Share
amanprana

De Luxe rode wijnazijn van Amanprana wordt gemaakt van rode druiven die afkomstig zijn uit biodynamische landbouw. Dit is een vorm van biologische landbouw waarbij een holistische kijk op de natuur en het boerderijleven wordt gehanteerd.

Alles hangt aan elkaar vast en is met elkaar verbonden. Het klimaat, de bodemvruchtbaarheid, de biodiversiteit, de luchtkwaliteit, etc.

Hoe gebruik je Deluxe rode wijnazijn van Amanprana?

Start je dag met een glas Amanprana De Luxe wijnazijn. Vul je glas met 1/5 azijn en 4/5 water (250 ml) en je dag kan niet meer stuk. Uiteraard is deze rode wijnazijn ook heerlijk op salades en als dressing zoals vinaigrettes.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof.

Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus).

Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken.

Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.

amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Deluxe rode wijnazijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.