Hazelnootpasta met cacao van Amanprana

13,95 Incl BTW

I love Belgium choco-hazelnootpasta

Smeer I love Belgium choco op je brood of crackers of gebruik hem in tal van gerechten.

  • 100% biologisch
  • 100% natuurlijk
  • Boordevol hazelnoten
  • Rijk aan kalium, ijzer en vitamine E.
  • Bron van magnesium, zink en calcium
  • Lage Glycemische Index (35)
  • 0% palmolie
  • 0% chemische zoetstoffen
  • 0% geraffineerde suikers
  • 0% zonnebloemolie
  • Verpakt in glas met biologisch afbreekbare etiketten

Ingredienten:
45% hazelnoten (Turkije/Italië)*, 28,5% kokosbloesemsuiker*, 9% kokosolie*, 7% vochtvrije boter* (melk)*, 5% magere cacaopoeder*, 5% melkpoeder*, 0,5% zonnebloemlecithine*, 0,03% vanille*.
*=BIO
Kan soja en amandelen bevatten.

EAN code: 5425013649902 (400 gr. )

Share
Categorieën: ,
amanprana

45% hazelnoten en 0% palmolie.
Mijn kinderen leren, spelen en sporten de hele dag. Daarom is hun ontbijt belangrijk. Ze hebben ‘s ochtends een gezonde start nodig. Mijn kinderen houden van de waanzinnige smaak van Amanprana choco-hazelnootpasta.

Ze zijn dol op die pot boordevol hazelnoten. En ik hou van de natuurlijke en biologische ingrediënten die ik mijn kinderen geef.  De Amanprana I love Belgium choco De Luxe is rijk aan kalium, ijzer en vitamine E. Het is een goede bron van magnesium, zink en calcium.

Ik hecht er belang aan dat de Amanprana choco De Luxe geen palmolie bevat. Ook geen chemische zoetstoffen, geen geraffineerde suikers en geen zonnebloemolie.

De meeste choco’s bevatten 40 tot 60% geraffineerde of bruine suikers. Amanprana choco bevat 0%  geraffineerde suiker. Amanprana choco De Luxe bevat de voordelen van 28,5% kokosbloesemsuiker. Er zitten meer antioxidanten in kokosbloesemsuiker dan in kiwi, mango, wortel of tomaat. Een wereld van verschil voor mijn kinderen want geraffineerde of bruine suikers bieden 0% antioxidanten.

Waarom kies je voor de hazelnootpasta met cacao van Amanprana?

Zoals je van de producten van Amanprana gewend bent is ook deze I love Belgium choco De Luxe:

  • 100% biologisch
  • 100% natuurlijk
  • Rijk aan kalium, ijzer en vitamine E.
  • Bron van magnesium, zink en calcium
  • Bevat geen palmolie
  • Geen chemische zoetstoffen
  • Geen geraffineerde suikers
  • Geen zonnebloemolie
  • Verpakt in glas met biologisch afbreekbare etiketten

Wat je moet weten over de voordelen van kokosbloesemsuiker in onze Amanprana choco

Glycemische Index (GI): hoe lager de GI, des te stabieler je suikerspiegel: voor langdurige energie zonder ups en downs

Hoe gebruik je de hazelnootpasta met cacao van Amanprana?

Je smeert de Amanprana choco-hazelnootpasta op brood ter vervanging van chocoladepasta. Gebruik hem als dip met soepstengels. Ideaal als tussendoortje voor de (grote) kids.

Daarnaast kan je deze hazelnootpasta in tal van recepten gebruiken. Denk hierbij aan poffertjes en pannenkoeken, muffins, taarten, cakes en chocomousse. Maar ook voor het maken van smoothies en milkshakes is onze hazelnootpasta met cacao zeer geschikt.

Bewaar de Amanprana choco-hazelnootpasta tussen de 17 en 24 °C. Zo blijft de kwaliteit optimaal behouden, is hij lopend smeerbaar en ideaal aan te brengen een boterham.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof. Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus). Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken. Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.
amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hazelnootpasta met cacao van Amanprana” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *