De rode palmolie van Amanprana wordt gewonnen uit het vruchtvlees van biologisch verbouwde palmvrucht. Onze bio Palmolie is puur natuur en bevat al zijn waardevolle voedingsstoffen en heerlijke smaak. De olie is niet geraffineerd, gebleekt of ontgeurd en is ongehard. Van de natuur rechtstreeks in de glazen pot.
Rode palmolie is niet hetzelfde als witte palmolie. De laatste is namelijk een afvalproduct. De witte palmolie is geraffineerd, al het goede wordt hierbij uit de rode palmolie gehaald. Denk hierbij aan caroteen, de sterolen en vitamine E. Kies voor de duurzame Rode bio Palmolie van Amanprana. Deze is niet alleen heerlijk van smaak, maar verhoogt ook de voedingswaarde van je gerechten. Daarnaast kan je de olie ook als lichaamsverzorging gebruiken, het beschermt je huid o.a. tegen de schadelijke werking van uv-stralingen.
Waarom kiezen voor Amanprana’s rode palmolie?
- Rijk aan carotenen en 7 soorten vitamine E
- Hoge kwaliteit
- Biologisch
- Authentieke smaak. Ideaal voor Afrikaanse, Aziatische en Latijnse gerechten
- 0% Transvet
- 0% Ontgeurd
- Verpakt in glas
- Duurzaam: 1 liter kopen = 1 regenwoudboom redden
Hoe gebruik je de extra vierge rode palmolie van Amanprana?
De palmolie van Amanprana is erg veelzijdig. De rode palmolie is zeer geschikt voor bakken, je gerechten krijgen een zachte smaak. Op brood proef je rode palm. Smeer het op je huid en je huid bruint sneller en is beter beschermd.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.