Cocos+Olive+Palm olie Extra vierge

11,5045,95 Incl BTW

Extra vierge Cocos+Olive+Palm olie

 • 100% biologisch
 • 100% natuurlijk
 • 100% plantaardig
 • Rijk aan vitamine E
 • Direct uit de koelkast smeerbaar
 • Alle goede eigenschappen van kokosolie

Ingredienten:
50% extra vierge+ kokosolie*, 40% olijfolie*, 10% rode palm olie*
*=BIO

EAN code: 5425013641517 (325 ml.)
EAN code: 5425013641777 (1600 ml.)

Share
Artikelnummer: N/B Categorie:
amanprana

De 100% biologische Amanprana mix van kokosolie, olijfolie en rode palmolie bevat het beste uit drie werelden, namelijk:

 1. Fair Trade kokosolie: onze heerlijk zachte extra vierge kokosolie met een zachte kokossmaak, afkomstig uit Sri Lanka.
 2. Extra vierge olijfolie: onze Verde Salud olijfolie van de hoogste kwaliteit, afkomstig uit Spanje.
 3. Duurzame Rode Palmolie: ongeraffineerde duurzame rode palmolie uit Colombia.

Deze drie ingrediënten zorgen er voor dat onze Amanprana Cocos+Olive+Palm (COP) een erg veelzijdig product is. Deze duurzame mix van plantaardige oliën wordt dan ook wel de eerste extra vierge en koudgeperste margarine genoemd. Regelrecht smeerbaar uit de koelkast. Om in te bakken geeft deze een neutrale smaak. Gebruik hem daarnaast ook voor je lichaamsverzorging, als massageolie en als drager van etherische olie.

Waarom kiezen voor de cocos + olive + red palm olie van Amanprana?

 • Biologisch
 • Duurzaam
 • Koelkast smeerbaar
 • Een zachte smaak
 • Het beste uit 3 werelden: kokosolie, olijfolie en rode palmolie
 • Verpakt in glas
 • 0% transvet
 • 0% geraffineerd
 • 0% ontgeurd
 • Vitamine E: 7mg per 100g 58% va de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid

Hoe gebruik je de mix van kokos-, olijf- en rode palmolie?

Je kunt onze Cocos + Olive + Red Palm erg veelzijdig in de keuken gebruiken om in te bakken, braden, wokken en om te smeren als een margarine op je brood.

Vervang gewoon je huidige vetstof door de Amanprana Cocos + Olive + Red Palm. Leuke bijkomstigheid: je kunt onze mix met kokosolie, olijfolie en rode palmolie zelfs gebruiken als natuurlijke huidverzorging!

Bakken, braden en wokken met Amanprana mix van kokosolie, olijfolie en rode palmolie

Wil je onze Cocos + Olive + Red Palm gebruiken om in te bakken? De oliemix kan tot 200°C worden verhit, maar het is beter je voeding niet boven de 170 à 180°C te verhitten om de voedingsstoffen te behouden.

Amanprana mix van Kokosolie, olijfolie en rode palmolie gebruiken als natuurlijke margarine

Wie nog dagelijks een margarine gebruiken. Cocos+Olive+Red Palm is smeerbaar vanuit de koelkast en smaakt heerlijk op je boterham of tast. Met de Amanprana Cocos + Olive + Red Palm combineer je al het goede uit kokosolie, olijfolie en rode palmolie.

Grootste pluspunt: dit product is extra vierge en niet geraffineerd. Puur natuur. Dat kun je van geen enkele margarine zeggen.

De Cocos + Olive + Red Palm gebruiken als natuurlijke huidverzorging

Je kunt onze mix van kokosolie, olijfolie en rode palmolie daarnaast ook gebruiken om je lichaam mee in te smeren. Zo is deze olie ideaal als massageolie en kun je de oliemix gebruiken als een drager van etherische olie. Na het douchen kun je je lichaam ermee insmeren als een bodylotion. Erg verzorgend wanneer je een droge huid hebt en het legt een dunne beschermlaag over je huid heen.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof. Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus). Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken. Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.
amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cocos+Olive+Palm olie Extra vierge” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *