Kastanjepuree op Faugier-stijl
TIJD
Voorbereiding: 5 minuten
Koken: 15 minuten
INGREDIENTEN
Voor 6 personen
Koken: 15 minuten
880g Clément Faugier natuurlijke kastanjepuree
VOORBEREIDING
Leeg de inhoud van een doos Clément Faugier natuurlijke kastanjepuree. Verleng op laag vuur met water, vette bouillon of melk om de gewenste consistentie te verkrijgen. Roer de vloeistof door met een houten of zilveren lepel.
Verwarm langzaam op zeer laag vuur. Deze heerlijke puree kan gekruid geserveerd worden of niet. Indien kruiden gewenst is: zout, jus, boter, etc. voeg het niet toe aan de puree tot het klaar is om te serveren.
De kastanjepuree, bereid zoals we zojuist hebben aangegeven, past goed bij gebraden kalkoen, gans of ander gevogelte, geroosterd varkensvlees, wild zwijn, wild en zelfs kalfs- of lamsvlees en past bijzonder goed bij wild, al dan niet gerookte worst, zwezerik.
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.