Appelazijn Premium

7,95 Incl BTW

Premium appelazijn

  • Biologisch
  • Bevat de moeder van de azijn
  • Niet gepasteuriseerd
  • Rauw
  • 5% zuurtegraad
  • Niet gefilterd, dus van nature troebel
  • Clean label (slechts 1 ingrediënt, nl. gefermenteerde appelen)

Ingredienten:
100% biologische appelcider*.
*=BIO

EAN code: 5425013640091 (1 L.)

Share
Categorieën: ,
amanprana

Appelazijn is het sap dat wordt gewonnen uit de pulp van gepureerde appels. De appels die gebruikt worden voor de Amanprana Premium appelazijn zijn biologisch en van premium kwaliteit. Het recept is een oud Italiaans familierecept sinds 1962.

De appelazijn van Amanprana is niet gepasteuriseerd, niet gefilterd dus van nature troebel daarnaast is het rauw, clean label (slechts 1 ingrediënt, nl. gefermenteerde appelen) en heeft deze azijn een zuurtegraad van 5%.

Hoe gebruik je de Premium appelazijn van Amanprana?

Start de dag met een glas Amanprana Premium appelazijn en je dag kan niet meer stuk! Vul je glas met 1/5 appelazijn en 4/5 water (250 ml).

Uiteraard is de appelazijn ook heerlijk op salades als dressing of gebruik het als basis voor een vinaigrette.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof. Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus). Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken. Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.
amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Appelazijn Premium” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *