Vitamine D – druppels – immuniteit en spieren

25,00 Incl BTW

Vitamine D in vloeibare vorm, in een basis van plantaardige olie.

De vitamine D3 die wij gebruiken, is afkomstig uit algen van niet-genetisch gemodificeerde teelt (niet-gmo). Het supplement is dus volledig plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Enkele gezondheidsvoordelen:

  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten
  • Calcium, vitamine D en magnesium dragen bij tot een normale werking van de spieren
  • Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Op voorraad

Share

Productomschrijving

Vitamine D

Vitamine D is eigenlijk geen vitamine, maar een hormoon dat in de huid wordt aangemaakt onder invloed van zonlicht. Vitamine D regelt verschillende lichaamsfuncties en de activiteit van vele genen. Ze is een handige vitamine voor gezonde botten en een goed functionerend immuunsysteem.

De vitamine D die in de huid aangemaakt wordt is cholecalciferol van vitamine D3, de vorm die voor de mens de beste bron is. De voeding bevat weinig vitamine D3, met uitzondering van vette voeding zoals vette vis (zalm, makreel, sardienen), lever, nieren, eierdooiers, visolie en levertraan. In planten zit ergocalciferol van vitamine D2. Het wordt ook synthetisch aangemaakt en aan ‘verrijkte’ voedsel toegevoegd. Het wordt minder goed opgenomen dan vitamine D3. Er is meer van nodig om hetzelfde effect te hebben.

Er zijn ook verschillende medicijnen op basis van synthetische afgeleiden en metabolieten (afbraakproducten) van vitamine D ontwikkeld voor een sterkere of specifieke werking, maar ze kunnen de volledige werking van natuurlijk cholecalciferol niet helemaal nabootsen.

Een vitamine D-supplement kan het hele jaar door voor een goede voorraad vitamine D zorgen. Dat is vooral belangrijk voor mensen die niet genoeg in de zon komen (zonder zonneblokkers).

Benfida Vitamine D3 is vitamine D in vloeibare vorm, in een basis van plantaardige olie (MCT-olie uit kokos). Vitamine D is een vetoplosbare vitamine en wordt beter opgenomen wanneer er vetten aanwezig zijn. De olie zorgt voor een betere opname.

De vitamine D3 die wij gebruiken is afkomstig uit algen van niet-genetisch gemodificeerde teelt (niet-gmo). Het supplement is dus volledig plantaardig en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Voordelen van vitamine D

  • Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten
  • Calcium, vitamine D en magnesium dragen bij tot een normale werking van de spieren
  • Vitamine D draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem

Ingrediënten

Plantaardige vitamine D3

Samenstelling per druppel

Vitamine D3 (cholecalciferol) uit algen (niet-gmo) 3000 IE – 75 mcg (IE = Internationale eenheden)

Andere ingrediënten: MCT-olie (kokosolie), D-alfatocoferolacetaat (vitamine E, antioxidant)

Extra informatie

Gewicht 0.045 kg

Belgisch product

Alle producten van Benfida worden onderzocht, ontwikkeld en geproduceerd in Belgische labo’s.

Merk

Benfida

Benfida biedt voedingssupplementen aan voor wie voluit in het leven wil staan en daarbij het beste van de natuur wil inzetten. We onderscheiden ons door hoogkwalitatieve producten die met zorg en op basis van recent wetenschappelijk onderzoek zijn samengesteld. Ons assortiment is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vitamine D – druppels – immuniteit en spieren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *