MENOTON – 30 capsules – Overgangsklachten

16,95 Incl BTW

Met hop dat helpt overgangsverschijnselen verlichten zoals warmteopwellingen, overmatige transpiratie, prikkelbaarheid en rusteloosheid.

Met vitamine B6 dat bijdraagt tot de regulatie van het hormonaal evenwicht – met zeedenschors dat de circulatie ondersteunt.

De menopauze of overgang is een levensfase bij de vrouw waarbij zich een nieuw evenwicht dient in te stellen. Van het wetenschappelijk onderzocht hopextract in MENOTON is aangetoond het overgangsverschijnselen zoals warmteopwellingen, overmatige transpiratie, prikkelbaarheid en rusteloosheid, helpt te verlichten. Ook zeedenschorsextract, om de circulatie de nodige steun te geven, en de actieve vorm van vitamine B6 om het hormonaal evenwicht te helpen regelen, dragen bij tot de werkzaamheid van MENOTON.  

 

Op voorraad

Share
mannavital

Waarom kiezen voor MENOTON :

 • bevat met LIFENOL® een wetenschappelijk onderzocht hopbellenextract dat aansterkt tijdens de overgang
 • bevat met OLIGOPIN® een wetenschappelijk onderzocht zeedenschorsextract voor meer stabiliteit in de circulatie
 • bevat met pyridoxal-5-fosfaat de correcte en meest werkzame vorm van vitamine B6, ter ondersteuning van de hormonenhuishouding

Gebruik:

 • Eén capsule per dag bij een hoofdmaaltijd

Actieve ingrediënten per vegetarische capsule:

 • 85 mg Hopbelextract (Humulus lupulus), gestandaardiseerd op 15 % à 25 % 8-prenylnaringenine (LIFENOL®)
 • 60 mg Zeedenschorsextract (Pinus pinaster), gestandaardiseerd op 67 % OPC of Oligomere procyaniden (OLIGOPIN®)
 • 6 mg vitamine B6, o.v.v. pyridoxal-5-fosfaat (= 429 % RI*)

* RI = Referentie-inname

Merk

Mannavital

Mannavital, Wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen met de juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
Net zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid. Grote voorwaarde hierbij is dat het gaat om doelgericht ontwikkelde voedingssupplementen, die exact beantwoorden aan de kwaliteit en aan de doseringen van de kruidenextracten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, waarvan de laatste jaren via wetenschappelijke studies een werkzaamheid is aangetoond. Voor het uitbouwen van het Mannavital-gamma werd niets aan het toeval overgelaten. De supplementen worden allen gekozen en/of samengesteld door de arts dokter Verhelst, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur. Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten, deze toe te dienen aan de correcte dosis en een absolute veiligheid na te streven, bestaat het Mannavital-gamma uit een reeks innovatieve en doeltreffende middelen, waarop U blindelings kan vertrouwen.

BELANGRIJKSTE ENGAGEMENTEN van MANNAVITAL

 • wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen
 • juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
 • niet verpakt in blisters voor lagere ecologische voetafdruk
 • aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • in vegetarische capsules of - tabletten waar mogelijk
mannavital

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MENOTON – 30 capsules – Overgangsklachten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *