IMUGLUCAN – 30 capsules

23,00 Incl BTW

Simpelweg kwalitatieve bèta-(1,3)-(1,6)-D-glucanen.

  • Bèta-glucanen in hun meest natuurlijke vorm;
  • Uniek productieproces waardoor de driedimensionale matrix van de bèta-glucanen behouden blijft;
  • Gegarandeerd 95% zuiverheid aan natuurlijke ß-(1,3)-(1,6)-D-glucanen.

Op voorraad

Expiry Date: 1 October 2023

Share
EAN: 5430000149563 Categorieën: , ,
nutriphyt

Simpelweg kwalitatieve bèta-(1,3)-(1,6)-D-glucanen. Imuglucan is een voedingssupplement met bèta-glucanen, afgeleid uit een hoogwaardige gist namelijk de Saccharomyces cerevisiae.

De bakkersgist die wordt gebruikt voor het vervaardigen van Imuglucan is een hoogwaardige natuurlijke grondstof. Ze wordt uitsluitend op gerst, hop en water gekweekt zonder andere toegevoegde voedingsstoffen.

BÈTAGLUCANEN IN HUN MEEST NATUURLIJKE VORM

Een uniek productieproces verwijdert voorzichtig de buitenste laag van de gist celwand opdat de driedimensionale matrix van de bèta-glucanen behouden zou worden en aan de immuuncellen gepresenteerd kan worden. Deze methode garandeert trouwens tot 95% zuiverheid aan natuurlijke β-(1,3)-(1,6)-D-glucanen.

HYPOALLERGEEN

Imuglucan bestaat uit een puur concentraat van gezuiverd bèta-glucaan dat gewonnen wordt uit de celwand van de bakkersgist (Saccharomyces cerevisae). Het zuivere bèta-glucaan is een hoogwaardig extract dat volledig is ontdaan van de gistkenmerken. Imuglucan is daarom hypoallergeen.

CLEAN LABEL

Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en in plantaardige capsules. Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen.

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 CAPSULE

Bèta-glucanen (Saccharomyces cerevisiae) 250 mg

INGREDIËNTEN: Bèta-glucanen (Saccharomyces cerevisiae), Rijstextract (Oryza sativa), Geleermiddel: Plantaardige capsule.

IMUGLUCAN

DOSERING

1 capsule per dag

INNAME

  • Aanbevolen inname voor volwassenen en kinderen vanaf 5 jaar: 1 capsule/dag.
  • Aanbevolen inname voor kinderen tot 5 jaar: 1⁄2 capsule/dag (de inhoud van een halve capsule mag hierbij opgelost worden in een vloeistof).

SLIKPROBLEMEN?

De capsule mag geopend worden en vermengd worden in een vloeistof.

Meer informatie
CNK 3553-385
Notificatienr. NUT/PL/AS 788/12
EAN 5430000149440

Merk

Nutrifyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “IMUGLUCAN – 30 capsules” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *