GREEN TEA MINTS – 120 tabletten – antioxidanten

19,90 Incl BTW

Matcha Groene thee in handige tabletvorm met antioxidatieve eigenschappen

  • 1Goede combinatie van antioxidanten uit Matcha groene thee (Camellia sinensis) en chlorella (Chlorella pyrenoidosa);
  • Groene thee en chlorella helpen de natuurlijke weerstand te versterken en dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem;
  • Chlorella draagt net als groene thee bij tot een goede vasculaire gezondheid en ondersteunt daarnaast ook de normale leverfunctie;
  • Draagt door het gebruik van xylitol als natuurlijke zoetstof bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden.

Op voorraad

Share
nutriphyt

1Matcha Groene thee in handige tabletvorm met antioxidatieve eigenschappenGreen Tea Mints bevat antioxidanten uit kwalitatieve (Grade A) Matcha groene thee (rijk aan epigallocatechines EGCG/EGC) en chlorella in een vernieuwde kauwtablet met een aangenaam pepermunt aroma.

Green Tea Mints zijn gemaakt om te eten waardoor u alle voordelen van groene theebladeren kunt genieten. Hiervoor worden uiterst hoogwaardige Matcha groene thee bladeren gebruikt van superieure A-Grade kwaliteit. Groene theebladeren hebben door ze te eten ook hun nut voor het promoten van de mond- en tandhygiëne waarbij ze het behoud van gezonde tanden en tandvlees ondersteunen en helpen te beschermen tegen tandplak.

WAAROM MATCHA GROENE THEE?

Matcha zijn overschaduwde groene theebladeren die vermalen worden tot poeder. Wat Matcha groene thee zo speciaal maakt is de herkomst en productiewijze van bladeren. De verschillende manieren waarop de groene theeblaadjes behandeld worden, zijn bepalend voor de kwaliteit.

Zo worden de theeplanten met donkere zeildoeken afgedekt waardoor ze 90% minder zonlicht krijgen. Om dit te compenseren maken deze theeplanten intensief chlorofyl (bladgroen) aan en produceren de blaadjes nog veel méér aminozuren.

Hierdoor bevat Matcha groene thee 10 tot 15 keer meer interessante compenenten. Door het innemen van deze Matcha groene thee neem je 100% van de inhoudsstoffen op in je lichaam.

WAAROM GROENE THEE ETEN EN NIET DRINKEN?

Groene theebladeren bevatten behalve polyfenolen ook nutriënten zoals caroteen, vitamine E, vitamines B1, B2, B3 en C, mineralen, inclusief mangaan, ijzer, borium, selenium, minstens 12 aminozuren, chlorofyl, vezels en meer dan 500 verschillende aromatische oliën. Ruim 70% van de nutriënten in groene thee is niet goed wateroplosbaar. Door groene thee op de traditionele manier te drinken gaan dus vele nutriënten verloren aangezien groene thee slechts een in water opgelost extract is. Daarom biedt het eten van groene theebladeren meer nutritionele voordelen dan het drinken van groene thee als warme drank.

POLYFENOLEN

Groene thee is verder vooral bekend om zijn polyfenolen die samen met chlorofyl de kleur van groene thee bepalen. Groene thee heeft veel hogere niveaus van natuurlijke en ongewijzigde polyfenolen dan zwarte thee door de speciale manier waarop het bereid wordt. Langzaam stomen van de groene theebladeren inactiveert de natuurlijke enzymen die normaal de polyfenolen doen uiteenvallen. De polyfenolen vertegenwoordigen een verbazingwekkende 30% van het gewicht van de groene theebladeren.

De vier belangrijkste polyfenolen in groene thee omvatten: epicatechine (EC), epicatechine gallate (ECG), epigallocatechine (EGC), epigallocatechine gallate (EGCG).

Met Green Tea Mints neemt u al het goede van groene thee.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen. Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

SAMENSTELLING

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET

Groene thee (Camellia sinensis) 150 mg
Chlorella (Chlorella pyrenoidosa) 34 mg

INGREDIËNTEN: Groene thee (Camellia sinensis), Zoetstof: Xylitol, Chlorella (Chlorella pyrenoidosa), Antiklontermiddel: Stearinezuur, Smaakstof: Pepermunt aroma.

DOSERING

1 à 4 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

  • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
  • De tablet mag fijn gekauwd worden.
  • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.
Meer informatie
CNK 4180-253
Notificatienr. PL 788/26
EAN 5430000149594

Merk

Nutrifyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid.
Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld.

Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen.

Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma ‘clean label’ te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.

nutriphyt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GREEN TEA MINTS – 120 tabletten – antioxidanten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.