DIGEST ENZYME FORTE – 60 capsules – normale functie van de maag (dankzij gember) en van de darmen (dankzij artisjok en gember)

15,99 Incl BTW

 • Natuurlijke totaalformule voor een optimaal spijsverteringscomfort en een lichte maag.
 • Draagt bij tot het behoud van een normale functie van de maag (dankzij gember) en van de darmen (dankzij artisjok en gember).
 • Is tevens een bron van vegetarische en natuurlijke enzymen.
Share
mannavital

Door stress, haastig eten, teveel verwerkte voeding of ouder worden, maken we soms te weinig enzymen aan, wat zich vertaalt in een moeilijke spijsvertering en een zware maag. Met DIGEST ENZYME FORTE wordt op twee manieren geholpen: enerzijds stimuleren extracten van gember en artisjok de spijsvertering en de maagwerking, anderzijds wordt het enzymengebrek aangevuld door 2 types van vegetarische enzymen.

Waarom kiezen voor DIEBATON :

 • bevat een wetenschappelijk onderzochte combinatie van gember- en wilde artisjokextract (PRODIGEST®) die een zware maag helpt verlichten
 • bevat plantaardige enzymen uit ananas (bromelaïne) en uit papaja (papaïne), die de vertering bevorderen
 • zit in een basis van vegetarische, door fermentatie verkregen enzymen, die werken in een breed pH-gebied en die de drie voedingsgroepen, koolhydraten, vetten en eiwitten, helpen verteren

Gebruik: 

1 V-capsule (kinderen ts. 6 en 12 jaar) of 1 à 2 V-capsules (volwassen en adolescenten) tijdens of na de maaltijden, met een glas water. Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

Actieve ingrediënten per dagdosis van 2 vegetarische capsules:

 • 170 mg Vegetarische, door fermentale verkregen enzymen (proteasen, amylasen, lipasen, cellulase, lactase)
 • 40 mg PRODIGEST® met 33,33 mg Kardoen- of wilde artisjokextract (Cynara cardunculus) en 6,67 mg Gemberextract (Zingiber officinale)
 • 30 mg Bromelaïne, enzym uit Ananas (Ananas comosus)
 • 15 mg Papaïne, enzym uit Papaja (Carica papaja)

CNKnr 3751-070
Inhoud per verpakking 60 V-caps

DIGEST ENZYME FORTE

Merk

Mannavital

Mannavital, Wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen met de juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
Net zoals gezond en gevarieerd eten, voldoende bewegen, op tijd ontspanning nemen en op streefgewicht blijven, kunnen voedingssupplementen bijdragen tot een goede gezondheid. Grote voorwaarde hierbij is dat het gaat om doelgericht ontwikkelde voedingssupplementen, die exact beantwoorden aan de kwaliteit en aan de doseringen van de kruidenextracten, vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen, waarvan de laatste jaren via wetenschappelijke studies een werkzaamheid is aangetoond. Voor het uitbouwen van het Mannavital-gamma werd niets aan het toeval overgelaten. De supplementen worden allen gekozen en/of samengesteld door de arts dokter Verhelst, gespecialiseerd in kruidengeneeskunde en orthomoleculaire therapie, die de vinger aan de pols houdt van de wetenschappelijke literatuur. Door het selecteren van de best werkende en opneembare ingrediënten, deze toe te dienen aan de correcte dosis en een absolute veiligheid na te streven, bestaat het Mannavital-gamma uit een reeks innovatieve en doeltreffende middelen, waarop U blindelings kan vertrouwen.

BELANGRIJKSTE ENGAGEMENTEN van MANNAVITAL

 • wetenschappelijk onderbouwde voedingssupplementen
 • juiste ingrediënten van de beste kwaliteit en aan de correcte dosis
 • niet verpakt in blisters voor lagere ecologische voetafdruk
 • aan de beste prijs/kwaliteitsverhouding
 • in vegetarische capsules of - tabletten waar mogelijk
mannavital

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DIGEST ENZYME FORTE – 60 capsules – normale functie van de maag (dankzij gember) en van de darmen (dankzij artisjok en gember)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *