CURMAC – menopauze – stress

33,50 Incl BTW

Ondersteunt naast het mentaal evenwicht en de vitaliteit1 ook de urinaire gezondheid2 en menopauzale overgang3.

  • 1Maca (Lepidium meyenii) draagt bij tot een goed mentaal evenwicht en het behoud van de vitaliteit;
  • 2Cucurbita pepo ondersteunt de gezondheid van de onderste urinewegen;
  • 3Maca versterkt tevens het lichaam tijdens de menopauze.

Op voorraad

Share
nutriphyt

Ondersteunt naast het mentaal evenwicht en de vitaliteit1 ook de urinaire gezondheid2 en menopauzale overgang3. Curmac is een voedingssupplement met een uitgekiende formule die bestaat uit hoogwaardige plantenextracten van Maca (Lepidium meyenii) en Pompoenpitten (Cucurbita pepo).

Maca, of de Latijnse naam Lepidium meyenii, is een wintervaste plant die behoort tot de familie van de kruisbloemigen. De plant is inheems in het Andesgebergte waar ze kan overleven, omdat ze bestand is tegen de extreme en wisselende omstandigheden van ijzige koude tot meedogenloze zonnestraling. Van deze plant wordt de wortelknol al duizenden jaren door de oorspronkelijke Peruaanse bevolking benut als volksmedicijn en voeding.

MACA EN POMPOENPITTEN

Curmac bevat ook een extract van pompoenpitten (Cucurbita pepo), als aanvulling op het maca-extract uit de wortelknol, ter ondersteuning van gezonde onderste urinewegen.

CLEAN LABEL

Vrij van synthetische kleur- en hulpstoffen. Met enkel natuurlijke hulpstoffen en met (natuurlijke) coating voor neutralisatie van de smaak.
Kleurverschillen zijn normaal en doen geen afbreuk aan de werking.

Samenstelling:

NUTRITIONELE INFORMATIE PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN

Maca (Lepidium meyenii) 500 mg
Pompoen (Cucurbita pepo) 500 mg

INGREDIËNTEN: Vulstof: Microkristallijne cellulose, Maca (Lepidium meyenii), Pompoen (Cucurbita pepo), Antiklontermiddel: Siliciumdioxide, Coating (Geleermiddel: Hypromellose, Emulgator: Glycerine), Glansmiddel: Stearinezuur.

Gebruik:

CURMAC

DOSERING

2 tabletten per dag

SLIKPROBLEMEN?

  • De tablet kan in tweeën gebroken worden.
  • De tablet mag fijn gekauwd worden.
  • De tablet mag met een pillenvergruizer worden fijn gemaakt en vermengd met voeding of vloeistof.

VOORZORG

Niet gebruiken tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Meer informatie
CNK 3704-954
Notificatienr. PL 788/4
EAN 5430000149549

Merk

Nutrifyt

Nutriphyt is een gerenommeerd Belgisch bedrijf en biedt u een breed assortiment natuurlijke en zuivere gezondheidsproducten. Producten die de code van de natuur in zich dragen en die het lichaam tot diep in de cellen verzorgen en voeden. Waarvan de nutriënten zijn samengebracht in een optimale synergie en die het resultaat zijn van een diepgaande studie naar werkelijke gezondheid. Voor Nutriphyt is de gezondheid van alle mensen top prioriteit. Vanuit een oorzaakgerichte aanpak, in plaats van een symptomatische aanpak, werden onze voedingssupplementen ontwikkeld. Aandoeningen zijn vaak het resultaat van een tekort aan nutriënten. Alsook, wordt de oorzaak van chronische ziekten in realiteit zelden aangepakt, waardoor ze enkel symptomatisch behandeld worden. Vanuit die optiek werden de voedingssupplementen van Nutriphyt ontwikkeld. Onze producten voorkomen deze tekorten en ondersteunen het lichaam tot in de kern. Op die manier kunnen we aandoeningen van bij het prille begin onderdrukken en zelfs voorkomen. Onze producten worden volledig in-house ontwikkeld door gekwalificeerde medewerkers. Enkel zo kunnen we garanderen dat alles volgens puur wetenschappelijke inzichten wordt ontwikkeld. Daarnaast garanderen we ook dat alle gezondheidsproducten volledig natuurlijk zijn en streven we ernaar om ons volledige gamma 'clean label' te maken. Een zo zuiver mogelijk, natuurlijk product om je lichaam ultiem te ondersteunen, dat is Nutriphyt.
nutriphyt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CURMAC – menopauze – stress” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *