CHONDROPHAR – 60 capsules – Smering van de gewrichten, botaanmaak en het kraakbeen

22,87 Incl BTW

Chondrophar is een uitstekende combinatie van Glucosamine, Chondroïtine en Opti MSMr. Deze stoffen helpen het behoud van de normale smering van de gewrichten en het normaal behoud van het kraakbeen te ondersteunen. Chondrophar draagt dan ook bij tot het behoud van soepele gewrichten en helpt de normale botaanmaak te ondersteunen.

Share
Bioamoles

Chondrophar is een uitstekende combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM (OptiMSM®).
Deze stoffen worden gewonnen uit 100% natuurlijke bronnen en zijn van hoge zuiverheid.

  • MSM is een organische zwavelverbinding die van nature voorkomt in plant, dier en mens.
  •  MSM bevat goed opneembare zwavel en methylgroepen.
  • Zwavel is een belangrijk structureel bestanddeel van bindweefsel (zoals kraakbeen) en huid.
  • MSM is een methyldonor van belang voor methyleringsprocessen in het lichaam.

INGREDIËNTEN PER DAGDOSIS VAN 2 TABLETTEN
ACTIEVE STOFFEN

  • Glucosaminesulfaat 1600 mg (= 1520 mg glucosamine)
  • Chondroïtine sulfaat 470 mg (= 423 mg chondroïtine)
  • Methylsylfonylmethaan (OptiMSM®) 140 mg

NIET-ACTIEVE STOF

  • Vulstof (microkristallijne cellulose),
  • Antiklontermiddel (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

Gebruik:

2 à 3 tabletten per dag

Voorzorgen

Dit product is niet geschikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding, voor kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

CNK code: 3624293

Nut code: AS 1404/17

EAN code: 5430000724074

Merk

Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning. De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen. Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).
Bioamoles

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHONDROPHAR – 60 capsules – Smering van de gewrichten, botaanmaak en het kraakbeen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *