CHOLEPHAR FORTE – 60 capsules – Ondersteuning behoud en beheersing van een goede cholesterol

26,39 Incl BTW

Cholephar forte bevat de gekende gefermenteerde rode gistrijst (rijk aan monacoline K = lovastatine), verrijkt met Commiphora mukul en co-enzym Q10.

Dit voedingssupplement helpt gezonde cholesterolwaarden (1) te behouden. Het is goed voor de gezondheid van hart en bloedvaten (1).

(1) Commiphora mukul ondersteunt een gezond cholesterolniveau in het menselijk lichaam, daarnaast helpt het de gezondheid van hart en bloedvaten te ondersteunen.

Share
Bioamoles

INGREDIËNTEN PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET
ACTIEVE STOFFEN

  • Rode gistrijst (fermentatie met Monascus purpureus) 350 mg (= 5.25 mg monacoline K*)
  • Commiphora mukul (Mirre) 100 mg (= 7.5 mg guggulsterones)
  • Co-enzym Q10 50 mg

NIET-ACTIEVE STOFFEN

  • Vulstoffen (microkristallijne cellulose, tricalciumfosfaat, hydroxypropylcellulose),
  • Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat, siliciumdioxide)

*Gehalte aan monacoline K gecontroleerd door erkend labo.

Gebruik:

1 capsules per dag

Voorzorgen

Dit product is niet geschikt tijdens de zwangerschap of borstvoeding, voor kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (vb. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.

CNK code: 4472-486

Nut code: PL/AS 1404/44

EAN code: 5430000724340

Merk

Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning. De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen. Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).
Bioamoles

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CHOLEPHAR FORTE – 60 capsules – Ondersteuning behoud en beheersing van een goede cholesterol” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *