SIROOP ADEMHALING – (200ml)

11,70 Incl BTW

SIROOP ADEMHALING

Deze siroop biedt snel verlichting en maakt het gemakkelijker om te ademen bij verstopping. De siroop van alant helpt rokers de ongemakken van tabak te bestrijden. Raket, of gewone

raket, bevat zwavelverbindingen die de stembanden verzachten. Vlier helpt de natuurlijke afweer in stand te houden en verzacht de geïrriteerde stem en keel.

Op voorraad

Share
Categorieën: , ,
Alphagem

Samenstelling:

Siroop van alant compositum* {Eucalyptus* (Eucalyptus globulus labill.) ; verse wortel van Alant* (Inula helenium L.); Longkruid* (Pulmonaria off.) ; gewone raket* (sisymbrium officiales L. Scop.) ; Weegbree* (Plantago major L.); Gember* (Zingiber off.) ; Gepelde gerst* (Hordeum vulg.)} ; water; suiker*, siroop van Vlier* (Sambucus nigra), honing*, extract van knoppen van populier* (Populus nigra L.), essentiële olie van mirte* (Myrtus communis L.).

Gebruik:

Volwassenen: 1 theelepel 1 à 5 keer per dag

 Kinderen: 1/2 theelepel 1 à 5 keer per dag

Code:

5 425038 960495

200 ml (CASIR200RESA)

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SIROOP ADEMHALING – (200ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *