DEN + TIJM + SALIE SIROOP

Oorspronkelijke prijs was: 9,99€.Huidige prijs is: 9,00€. Incl BTW

Een natuurlijke manier om de keel en luchtwegen te verzorgen in koude en vochtige perioden. Ze draagt bij tot het ademhalingscomfort door de optimale synergie van 3 planten:

  • Dennenknoppen om vrijer te ademen en de luchtwegen te verzachten.
  • Tijm om de weerstand te verhogen en de schorre keel te verzachten.
  • Salie heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen, mond en keel.

Op voorraad

Share
EAN: 3486330096406 Categorieën: , ,
Ladrome
Dit voedingssupplement voor tijdens het winterseizoen is samengesteld uit: Den (knoppenextract en essentiële olie) traditioneel gebruikt om de luchtwegen te verzachten, de neus vrij te maken en om gemakkelijker adem te halen. Salie (extract), gekend om zijn verzachtende en kalmerende werking bij een geïrriteerde keel en als ondersteuning van het natuurlijke afweersysteem van het lichaam. Tijm thujanol (essentiële olie) bevordert de algemene werking van de luchtwegen.

Gebruik:

De fles goed schudden voor gebruik. 2 à 3 soeplepels per dag (20 à 30 ml) puur of verdund in een beetje water of vruchtensap. Kinderen tussen 6 en 10 jaar: een koffielepel, 2 tot 3 maal per dag (10 à 15 ml).

Afgeraden bij kinderen jonger dan 6 jaar. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

ingredienten:  tarwestroop* (zonder gluten), honing*, agavesiroop*, hydro-alcoholische extracten van echte salie (Salvia officinalis) en grove den (Pinus silvestris), essentiële oliën van thym thujanol (Thymus vulgaris ct thujanol) en grove den (Pinus sylvestris) (*) Ingrediënten afkomstig uit biologische teelt.

 

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome