GEM-SANA Spray (15ml) Bio – Immuniteit

12,60 Incl BTW

GEM-SANA draagt bij tot het vertragen van de ontwikkeling van ziektekiemen dankzij de combinatie van populier en els, de belangrijkste plantaardige bronnen van propolis. Bijen verzamelen voor de productie van hun propolis de hars van deze knoppen die rijk zijn aan flavonoïden. 
Deze propolis heeft voor de bijen onder andere een hygiënische rol door een beschermende laag te creëren tegen invasies van bacteriën of schimmels. De knop van populier wordt al heel lang beschouwd als “propolis like”, een beschermende boom, en de zwarte els is een robuust extract dat bestand is tegen rotting.  

Op voorraad

Share
EAN: 5425038960457 Categorieën: , ,
Alphagem

Samenstelling: 

Knoppen van els en van populier (geschikt voor zwangere vrouwen en kinderen ouder dan 3 jaar). 

Gebruik:1 à 3 verstuivingen meermaals per dag volgens behoefte

GEM-SANA   Spray

5 425038 960457 

15 ml (GEC15SSAN) 

Merk

Alphagem

ALPHAGEM is het eerste assortiment wetenschappelijke gemmotherapie We willen de kennis van de therapeutische principes van toppen vergroten en onze gebruikers de mogelijkheid geven om een ​​weloverwogen keuze te maken. Daarom stellen we de flavonoïde-analyses van elk van onze batches beschikbaar. De resultaten van deze analyses zijn in overeenstemming met de normen van de International Association of Gemmotherapy. Hierdoor is ALPHAGEM het eerste merk dat de kwaliteit van zijn toppen op een wetenschappelijke manier aantoont. De KWALITEIT van onze producten... wordt gegarandeerd door kwaliteitscontroles in de verschillende stadia van het productieproces en door strenge controle van het oogstproces van de knoppen. We hebben ons eigen toeleveringsnetwerk, wiens missie het is om de toppen in hun optimale ontwikkelingsfase te oogsten wanneer de toppen vol sap zitten. Onze oogstteams zijn verantwoordelijk voor het sorteren van de knop die niet van optimale kwaliteit is op de oogstplaats. Onze maceraten worden uitsluitend bereid uit verse knoppen die direct op de oogstplaats zijn gestabiliseerd in een mengsel van water, alcohol en glycerine. We kiezen consequent voor gecertificeerde biologische ingrediënten, waaronder glycerine, waardoor ALPHAGEM het merk is met het hoogste percentage biologische ingrediënten. Ons GAMMA omvat momenteel 39 geconcentreerde geglycerineerde maceraten van knoppen en 22 complexen, geïnspireerd op het Verdrag van Gemmotherapie van Philippe Andrianne (Editions Amyris Brussel) en het resultaat van onze onderzoeksprogramma's. Elk jaar wordt ons assortiment uitgebreid met nieuwe producten. ALPHAGEM meer dan gemmotherapie ... Naast een reeks kwaliteitsvolle gemmotherapie, blijft Alphagem investeren in de zoektocht naar nieuwe producten om u dagelijks te helpen. De natuur die ons omringt is verrassend en vooral vol rijkdom. Laten we de tijd nemen om ernaar te luisteren en het te analyseren om het als model te gebruiken in ons dagelijks leven. We beheersen de natuur alleen door haar regels te volgen.
Alphagem

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “GEM-SANA Spray (15ml) Bio – Immuniteit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *