waterkers (extract) – 60 ml

24,00 Incl BTW

hydro-alcoholisch extract van zuivere waterkers
(Nasturtium officinale)

rijk aan antioxidanten en glucosinolaten
100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen

lichtgroene vloeistof
lost volledig helder op

60 ml

waterkers is een echt superfood

Waterkers wordt al sinds de oudheid als geneeskruid ingezet. De plant is rijk aan mineralen (jodium, kalium, calcium, fosfor, mangaan en magnesium) en is een bron van vitamines (K, C en A) en vezels. Het kruid bevat ook antioxidanten, zoals luteïne en bètacaroteen, die UV-schade en huidveroudering voorkomen. Waterkers heeft zijn pittige smaak te danken aan de aanwezigheid van glucosinolaten (wateroplosbare bioactieve bestanddelen) die zwavel bevatten en een reinigende en ontgiftende werking hebben.

Op voorraad

Share
Categorieën: ,
Caere natura

beschrijving

waterkers: voor een gezonde huid

Waterkers (Nasturtium officinale) heeft een lange geschiedenis van vele toepassingen die teruggaan tot in de Griekse oudheid. Het is een inheems Europees kruid, maar wordt over de hele wereld geteeld. Waterkers is een goede bron van luteïne en bètacaroteen, twee belangrijke componenten in het voorkomen van UV-schade en het behoud van een gezonde huid, die de sleutel vormen tot het tegengaan van de veroudering van de huid.

waterkers: zuiver, puur, reinigend

Waterkers is ook rijk aan antioxidanten en bevat glucosinolaten: wateroplosbare fytochemicaliën die zwavel bevatten en een reinigende werking op het lichaam hebben. Verder bevat het kruid ook kalium en jodium en is het een rijke bron van vezels.

Merk

Caere natura

Caere biedt een uitzonderlijke selectie unieke en krachtige natuurlijke tincturen en extracten. We geloven dat onze uitgelezen keuze zuivere natuurproducten de basis vormt voor een gezond leven in zuivere eenvoud. In de keuze van onze producten staat de kwaliteit van zowel de natuurlijke ingrediënten als hun bereidingswijze centraal. De hoogwaardige Caereproducten zijn verkrijgbaar bij natuurgeneeskundige therapeuten, voedingsconsulenten en in gespecialiseerde apotheken en biowinkels. Alle Caere-producten zijn bij het FAVV genotificeerd als voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Caere natura

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “waterkers (extract) – 60 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *