MONNIKENPEPER/VITEX AGNUS CASTUS (VRUCHT) – BIO – 50 ml – ondersteunt het vrouwelijk evenwicht en welzijn gedurende de maandelijkse cyclus. Hij zorgt ook voor een vlotte overgang.

8,50 Incl BTW

Monnikenpeper is een plant die een verstoord hormonaal evenwicht bij de vrouw helpt te herstellen. Monnikenpeper helpt een te sterke oestrogene prikkel af te remmen, ten voordele van de lichaamseigen productie van progesteron. Monnikenpeper is vooral welkom bij de westerse vrouw die “oestrogeendominantie” ondervindt: zowel door zelf teveel oestrogeen aan te maken (of ze te traag af te breken) als door het contact met vreemde of xeno-oestrogenen uit milieu, pesticiden, plastics, weekmakers, huishoudproducten.

Monnikenpeper is hierdoor vooral aangewezen bij:

• Premenstrueel syndroom (PMS): met o.a. menstruatiepijnen, pijnlijke en gezwollen borsten, vasthouden van vocht (buik, gezicht, handen, benen….)

• Premenstrueel optreden van: huidklachten (acne!, koortsblaren), hoofdpijn, neerslachtigheid, stemmingswisselingen, prikkelbaarheid, rusteloosheid, angst

• Menstruatiestoornissen (na uitsluiten onderliggende aandoening): uitblijven van de menstruaties, te frequente menstruaties, tussentijds bloedverlies

• Te hoge prolactinespiegel (Prolactine is een hormoon dat zorgt voor de melkproductie in de borsten)

Op voorraad

Share
Ladrome

Extract van monnikenpeper

Verse plantenextracten

Latijnse naam : Vitex agnus-castus

trouver les produits De weldadige effecten van Extract van monnikenpeper

Monnikenpeper ondersteunt het vrouwelijk evenwicht en welzijn gedurende de maandelijkse cyclus. Hij zorgt ook voor een vlotte overgang.

 

mode d'emploie Gebruiksaanwijzingopen

Verdun 7 druppels in een glas water van 20 cl, 3 maal per dag, gedurende 3 maand. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Maximale dagelijkse dosis: 21 druppels of 0,95 g extract, wat gemiddeld overeenkomt met 95 mg van de gedroogde vrucht van Monnikenpeper.

 

mode d'emploie Presentatieopen

Productie : hydro-alcoholisch extract
Herkomst : : Marokko, Kroatië, Frankrijk, Albanië
Gebruikt plantendeel : vrucht
Actieve substanties : iridoïden (agnuside, aucubine), casticine
Voedingssupllement gecertificeerd bio door Ecocert
Formaat : beschikbaar en 50 ml

 

composition Samenstellingopen

hydro-alcoholisch extract van Vitex agnus-castus (*)
(*) Ingrediënten van Biologische Landbouw

 

mode d'emploie Voorzorgsmaatregelenopen

  • Voorzorgsmaatregelen: de aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen bewaren. Afgeraden voor vrouwen met persoonlijke of familiale antecedenten van borstkanker en voor kinderen onder de 6 jaar. Niet gebruiken voor zwangere en zogende vrouwen. Vraag raad aan een gezondheidsprofessional.
  • Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge en donkere plaats.
  • Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge en donkere plaats.
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MONNIKENPEPER/VITEX AGNUS CASTUS (VRUCHT) – BIO – 50 ml – ondersteunt het vrouwelijk evenwicht en welzijn gedurende de maandelijkse cyclus. Hij zorgt ook voor een vlotte overgang.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *