MOERASSPIREA / FILIPENDULA ULMARIA/ – BIO – 50 ml – soepele gewrichten.

8,50 Incl BTW

Moerasspirea bevordert de drainage van de gewrichten. Ze draagt zo bij tot het behoud van soepele gewrichten.

Op voorraad

Share
Ladrome

Gebruik:

20 tot 25 druppels in wat water, 3 maal per dag, gedurende drie weken. De dagelijkse dosis niet overschrijden. Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaar. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Ingrediënten:

Hydro-alcoholisch extract van Filipendula ulmaria*. Plantendeel: bloeiende toppen. Actieve substanties: totaal flavonoïden. * Ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt.

Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MOERASSPIREA / FILIPENDULA ULMARIA/ – BIO – 50 ml – soepele gewrichten.” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *