WALNOOT – WALNUT – 10ml

5,95 Incl BTW

Juglans regia

Negatieve emotie: aarzelende beïnvloedbaarheid.

Positief effect: onbevangen heroriëntering, losmaking.

Op voorraad

Share
Ladrome

Wanneer walnoot gebruiken?

  • bij twijfel voorlaeer een beslissende stap te zetten tot een nieuwe levensfase (emigratie, nieuw beroep, ander geloof, verhuis, echtscheiding, menopauze…)
  • als men onzeker is voor een nieuwe start (door teveel rekening te houden met de mening van anderen, met tradities of cenventies)

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WALNOOT – WALNUT – 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *