Bosrank – Clematis 10ml

5,95 Incl BTW

Clematis vitalba

Negatieve emotie: teruggetrokken in eigen fantasiewereld.

Positief effect: actieve belangstelling.

Share
Ladrome

Wanneer bosrank gebruiken?

  • bij de afwezige dagdromer, die in zijn eigen fantasiewereldje leeft en weinig oog heeft voor het heden en praktische zaken (de “verstrooide professor”, de “artiest”)
  • als men vlucht in niet te realiseren, al te idealistische denkbeelden en idealen
  • bij gemakkelijk indutten op een lezing of voor TV, bij te lang en diep slapen, bij snel flauwvallen, bij gebrekkig oriëntatievermogen, bij desinteresse…

Gebruik:

  • In chronische situaties: 2 à 4 druppels van (elk van) de gekozen essence(s) in niet-bruisend water; zo’n 4 maal per dag (o.a ‘s morgens bij het wakker worden en ‘s avonds voor het slapen gaan). Het is aangeraden niet meer dan 5 essences tegelijk te gebruiken.
  • Voor acute, stresserende situaties: is er de Eerste Hulp Remedie. Hiervan worden telkens 4 druppels genomen naargelang de behoefte.

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bosrank – Clematis 10ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *