SLAAP MONDSPRAY

11,39 Incl BTW

Inslapen* Nachtelijk ontwaken** Verkwikkende slaap***

Share
Categorieën: , ,
Ladrome
Bevat een synergie van 5 planten, waaronder:
Citroenmelisse werk goed bij slaapproblemen. Het bevordert de ontspanning en een gezonde slaap en draagt bij tot het behoud van een rustgevende slaap zonder nachtelijk ontwaken.
Valeriaan en passiebloem werken kalmerend bij opwinding en spanningen in het dageljkse leven en bevorderen zo het inslapen en een verkwikkende slaap.
SAFFRAAN en slaapmutsje bevorderen het mentale en fysieke welzijn door een gebalanceerde waak/slaapcyclus en een optimale slaapkwaliteit.

Gebruik: 4 verstuivingen in demond, onder de tong, ½ uur voor het slapen gaan.

ingredienten:  geconcentreerde extracten van: citroenmelisse, passiebloem, slaapmutsje, honing, water, extracten van saffraan en valeriaan, essentiële olie en sap van citroen, lavendelwater.

 

 

Merk

Ladrôme

ladrôme laboratorium… is vooral een team van ongeveer 45 mensen die waarden delen en een echte passie voor aromatische en geneeskrachtige planten. Onze wens is om biologische plantaardige welzijnsproducten aan te bieden om voor jezelf te zorgen, op een zinvolle en ecologisch verantwoorde manier. Onze biologische producten zijn verkrijgbaar in apotheken, drogisterijen en biologische winkels - fysiek en online. Wij zijn aanwezig in het veld, luisteren naar onze klanten en voldoen aan hun eisen. Ook gezondheids-, schoonheids- en alternatieve geneeswijzen werken dagelijks met laboratoriumproducten van ladrôme.
Ladrome

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SLAAP MONDSPRAY” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *