groene propolis (extract 30 %) alcoholvrij, helder oplosbaar – 60 ml

34,00 Incl BTW

alcoholvrij extract van groene propolis 30 %
hoge concentratie flavonoïden en artepilline C
100 % vrij van additieven en conserveringsmiddelen

heldere, amberkleurige vloeistof
zacht prikkelende smaak (artepilline C)
lost volledig helder op zonder residu

waarom is groene propolis zo krachtig?

De geafrikaniseerde honingbij oogst het hars rond de bladknoppen van de Braziliaanse alecrimplant, dat hoge concentraties antioxidanten, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevat. Die krachtige ingrediënten verwerkt de bij tot het natuurlijke antibioticum groene propolis, dat bovendien geen bijwerkingen geeft. Het extract ondersteunt de lichaamseigen bacteriën, waardoor het een antibacteriële, antivirale en schimmeldodende werking heeft. De ontstekingsremmer artepilline C ondersteunt het afweersysteem en geeft het extract een pittige smaak.

Op voorraad

Share
Caere natura

beschrijving

wat is propolis?

Propolis is een sterke, harsachtige stof die door bijen gewonnen wordt uit planten en gebruikt wordt om de bijenkorf af te dichten en de honing te beschermen. Propolis bevat artepilline c, een krachtig antioxidant dat de hele korf beschermt tegen externe invasies. Het wordt aanzien als een van ’s werelds sterkste natuurlijke antibiotica.

propolis als medicijn doorheen de geschiedenis

Zoals je in onze blogs over de geschiedenis van propolis kunt lezen, zijn de gunstige eigenschappen van propolis al bekend sinds de oudheid. De Oude Grieken waardeerden dit natuurlijke product en noemden het daarom ‘verdediger van de stad’ (pro = ’ter bescherming van’, polis = ‘stad’).

wat is groene propolis?

Groene propolis is afkomstig van rijke plantaardige grondstoffen in een onvervuilde natuurlijke omgeving. Groene propolis wordt verzameld en geproduceerd door de geafrikaniseerde honingbij. Die bij oogst het dunne harslaagje van de jonge, ongeopende bladknoppen van de alecrimplant (een rozemarijnstruik: Baccharis racunculifolia), die alleen te vinden is in de Braziliaanse hooglanden. De alecrimplant beschermt haar ongeopende bladknoppen tegen virussen, bacteriën en schimmels met speciale ingrediënten die uitzonderlijk hoge concentraties antioxidanten, fytochemicaliën, flavonoïden, etherische oliën en het unieke artepilline C bevatten. Die artepilline C geeft groene propolis zijn pittige, pikante smaak, een typerend kenmerk en een indicator voor de kwaliteit van het product.

groene propolis, de beste van alle soorten propolis

Groene propolis wordt algemeen beschouwd als de beste propolis ter wereld en staat bekend om zijn vele unieke eigenschappen. Hij bevat de grootste hoeveelheid flavonoïden en het unieke actieve bestanddeel artepilline C.

Nog meer redenen waarom groene propolis de beste is, lees je hier.

Merk

Caere natura

Caere biedt een uitzonderlijke selectie unieke en krachtige natuurlijke tincturen en extracten. We geloven dat onze uitgelezen keuze zuivere natuurproducten de basis vormt voor een gezond leven in zuivere eenvoud. In de keuze van onze producten staat de kwaliteit van zowel de natuurlijke ingrediënten als hun bereidingswijze centraal. De hoogwaardige Caereproducten zijn verkrijgbaar bij natuurgeneeskundige therapeuten, voedingsconsulenten en in gespecialiseerde apotheken en biowinkels. Alle Caere-producten zijn bij het FAVV genotificeerd als voedingssupplement. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding en een gezonde levensstijl.
Caere natura

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “groene propolis (extract 30 %) alcoholvrij, helder oplosbaar – 60 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *