Oral & Auris natuurlijke mond- en oorhygiëne

22,95 Incl BTW

Oral & Auris natuurlijke mond- en oorhygiëne

 • in te zetten bij oorpijn
 • in te zetten bij tandpijn
 • werkt ondersteunend
 • werkt verzachtend

100% biologisch, 100% natuurlijk, 100% actief, 100% vegan
0% chemicaliën, 0% parabenen, 0% alcohol, 0% bewaarmiddelen

Ingredienten:
INGREDIENTS (INCI): Cocos Nucifera Oil (Coconut)*F, Eugenia Caryophyllus Oil (Clove)*, Citrus Limonum Peel Oil (Lemon)*, Salvia Officinalis Oil (Sage)*, Thymus Vulgaris Oil (Thyme)*, Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil (Cinnamon)*, Chamomilla Recutita Flower Oil (Camomile)*, Cinnamomum Cassia Oil (Cinnamon)*, Mentha Piperita Oil (Peppermint)*, Rosmarinus Officinalis Flower Oil (Rosemary)*, Coriandrum Sativum Seed Oil (Coriander)*, Eugenol°, Limonene°, Cinnamal°, Geraniol°, Linalool°, Benzyl Benzoate°, Citral°, Coumarin°, Cinnamyl Alcohol°, Isoeugenol°. —————————————————————————————————————————– *=Bio (EcoControl), F=Fairtrade, °=not added, active ingredient from the essential oil in the blend.

EAN code: 5425013646918 (5ml)

Share
amanprana

Kiespijn en oorpijn wordt meestal veroorzaakt door bacteriën, schimmels of virussen. Oral & Auris bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die zijn samengesteld om deze boosdoeners geen kans te geven en op een natuurlijke manier te verzachten met biologische ingrediënten.

Waarom kiezen voor Oral & Auris mond- en oorhygiëne?

 • 100% natuurlijk
 • 100% biologisch
 • 100% vegan
 • 100% actief zonder enige toevoeging van chemicaliën

Hoe gebruik je oral & auris in de mondholte bij tand en mond problemen

 1. Neem met een wattenstaafje of vingertop wat Oral & Auris uit het potje.
 2. Wrijf dit in op de probleemzone, in de mondholte en aan de buitenkant van de kaak, ter hoogte van het probleemgebied.
 3. Herhaal dit regelmatig (om het uur, indien mogelijk) of telkens als er behoefte aan verzachting en verzorging is.

Hoe gebruik je oral & auris in het oor?

 1. Wrijf dit in op de gehele oorschelp, achter het oor, aan de ingang van de gehoorgang, en langs het kaaksbeen vanaf de oorlel naar beneden toe.
 2. Herhaal dit regelmatig (bv om het uur) of telkens als er behoefte aan verzachting en verzorging is.

Niet gebruiken bij kinderen onder de drie jaar.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof.

Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus).

Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken.

Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.

amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oral & Auris natuurlijke mond- en oorhygiëne” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.