CURCUMAX BOTANICO MIX – BIO – Natuurlijke wonderbooster

23,95 Incl BTW

Natuurlijke wonderbooster

Mix van de wonderbes van het Midden-Oosten: sumak, en de aspirine van Azië: kurkuma. Werkt preventief tegen welvaartsziekten zoals hart- en vaatziekten, kanker en diabetes.

Share
amanprana

Curcumax Botanico kruidenmix

Kurkuma en sumak zijn de ster in de biologische kruidenmix Curcumax Botanico-mix.

Een een smaakmaker recht uit de natuur. Deze kruidenmix geeft een een friszure, kruidige smaak aan je gerecht en bestaat o.a. uit:

  • Kurkuma (Turmeric, Koenjit, Curcuma Longa) = geelwortel, voornamelijk gekweekt in Zuidoost-Azië, waar het een ellenlange gebruiksgeschiedenis kent.
  • Sumak = een smaakmaker uit het Midden-oosten, gemaakt van gekneusde bessen van de sumakplant.

Ingredienten:
45% kurkuma, 45% sumak, 10% zwarte peper.

Merk

Amanprana

Amanprana voeding is 100% biologisch en natuurlijk. Voeding is de essentie van gezondheid volgens Hippocrates, grondlegger van de westerse geneeskunst en filosoof.

Gezonde eet- en drinkgewoonten, belang van frisse lucht, het zelfherstellend vermogen van het lichaam en zorgen voor balans (homeostase) waren de pijlers van zijn therapie als Griekse arts (ca. 460-370 voor Christus).

Hippocrates stelde: ‘Laat voeding je medicijn zijn’. De natuur verschaft voedingsmiddelen met krachtige, gezonde eigenschappen die gezondheid kunnen schenken.

Wanneer je voor de voeding (of de verzorgingsproducten) van Amanprana kiest, kies je voor de natuur met al haar schoonheid en wijsheid.

amanprana

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “CURCUMAX BOTANICO MIX – BIO – Natuurlijke wonderbooster” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.