Vaatwasmachinetabletten all-in one 25x20g Ecover

9,39 Incl BTW

VAATWAS-TABLETTEN ALL-IN-ONE

Onze Ecover All-In-One vaatwastabletten laten de kracht van biologisch afbreekbare ingrediënten vrij om uw vaat kraaknet te krijgen. Het zijn kleine alleskunners. Ze hebben een 3-In-1 werking dankzij de krachtige ontvetters, de zoutinwerking en het glansspoelmiddel.

Op voorraad

Share
Categorieën: ,
ecover
 • Gebruik:
  • Verwijder de recycleerbare folie en plaats de tablet in het doseerbakje. Tablet niet in het bestekbakje plaatsen. Voeg normaal vaatzout toe indien de waterhardheid boven 20°dH ligt. Laat de machine bij voorkeur op het ecoprogramma draaien.
  • Plaats enkel vaatwasbestendige materialen in uw vaatwasmachine – geen hout, zilver, aluminium, koper, antiek, hangeschildere keramiek en bepaalde soorten plastic (bij twijfel: raadpleeg de instructies van de fabrikant). Deze kunnen met de hand afgewassen worden met Ecover handafwasmiddel.
 • Ingrediënten:
  • SODIUM CITRATE, SODIUM CARBONATE, SODIUM CARBONATE PEROXIDE, AQUA, FATTY ALCOHOL ALKOXYLATE, SODIUM POLYASPARTATE, TAED, DISODIUM DISILICATE, SODIUM BICARBONATE, SORBITOL, BENTONITE, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SILICATE, GLYCERIN, SUBTILISIN, PEG-8, KAOLIN, DEXTRIN, CELLULOSE, ZEA MAYS STARCH, PARFUM, POLYVINYL ALCOHOL, LIMONENE, CI 77891, AMYLASE, SODIUM GLUCONATE, TRIDECETH-6
 • CLEANE INGREDIËNTEN
  • Met plantaardige, biologisch afbreekbare ingrediënten
  • Vegan friendly
 • CLEANE DOOS
  • Deze doos is gemaakt uit gerecycleerd karton en kan gemakkelijk gerecycleerd worden.
  • De plastic folie beschermt de tabletten tegen vocht, maar is spijtig genoeg enkel recycleerbaar op plaatsen waar de faciliteiten het toestaan. We weten dat dit niet perfect is en werken dus aan een betere, properdere oplossing.

Merk

Ecover

Dit gaat over meer dan verse sokken en brandschone potten. Dit gaat over respect voor de planeet en zorg voor de natuur. Dit gaat over het herstellen van onze afvalcultuur en het genereren van impact op onze impact. Elke mand met wasgoed en elke stapel afwas is een kans om de status quo te doorbreken. Want we hebben systeemverandering nodig, geen klimaatverandering. Samen kunnen we onze frisgewassen mouwen opstropen en deze revolutie op gang brengen. Voor ons betekent ‘clean’ zo veel meer dan een propere vloer. Het heeft een impact op onze levensstijl, onze leefomgeving, onze gemeenschappen. En ja, op de hele wereld. Het betekent dat we de oorlog verklaren aan plasticafval, CO2-uitstoot en alle andere monsters onder het bed.
ecover

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Vaatwasmachinetabletten all-in one 25x20g Ecover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *