CHLOROGERM – 60 tabletten – Energiepeil – antioxidant capaciteit – hemoglobineproductie

30,50 Incl BTW

Chlorogerm draagt bij tot het behoud van een normaal energiepeil (1) en vitaal gevoel (1).

Daarnaast helpt het de natuurlijke weerstand (2) te ondersteunen. Dit voedingssupplement heeft een antioxidant capaciteit (3).

Het helpt eveneens bij de productie van hemoglobine (4) die zuurstof vervoert doorheen het lichaam.

(1) Spirulina helpt de vitaliteit van het lichaam te ondersteunen.
(2) Chlorella en Spirulina dragen bij tot de natuurlijke weerstand van het lichaam.
(3) Chlorella, Spirulina en Coriandrum hebben een antioxidant capaciteit die het lichaam helpt beschermen tegen de gevolgen van oxidatieve stress.
(4) Chlorofyl is betrokken bij de productie van hemoglobine. In het lichaam kan chlorofyl ijzer insleutelen, daardoor heeft het een essentiële rol in het functioneren van het hart, de spieren en de zenuwen.

Share
Bioamoles

INGREDIËNTEN PER DAGDOSIS VAN 1 TABLET
ACTIEVE STOFFEN

  • Chlorella vulgaris 250 mg
  • Spirulina (Arthrospira platensis) 100 mg
  • Chlorofyl 100 mg
  • Coriandrum sativum (Koriander) 50 mg
  • Alfa-liponzuur 50 mg

NIET-ACTIEVE STOFFEN

  • Vulstof (microkristallijne cellulose),
  • Antiklontermiddelen (magnesiumstearaat,
    siliciumdioxide)

Gebruik:

1 capsules per dag

 

CNK code: 3624285

Nut code: PL/AS 1404/15

EAN code: 5430000724043

Merk

Bioamoles

Bioamoles is een Vlaams bedrijf dat staat voor het “ontwikkelen” en “commercialiseren” van natuurlijke en kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. De taak van Bioamoles is onder andere R&D en doeltreffende en vernieuwende producten op de markt brengen die alle noodzakelijke ingrediënten bevatten om het lichaam te ondersteunen bij het optimaal functioneren, vanuit de meerwaarde van systeemondersteuning. De ontwikkeling van deze producten gebeurt in samenspraak met artsen en apothekers zodat wij uiteindelijk tot een optimaal en wetenschappelijk onderbouwd product kunnen komen. Daarom zijn onze producten uniek door hun samenstelling en wetenschappelijk onderzoek. Dit betekent dan ook dat er enkel en alleen gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en meestal gestandaardiseerde grondstoffen van farmaceutische kwaliteit die allen wetenschappelijk ondersteund worden. Op sommige van onze producten worden zelfs gehaltebepalingen uitgevoerd door een erkend labo waardoor wij kunnen aantonen dat deze conform zijn. Onze productieprocessen beantwoorden aan de strengste normen (GMP en ISO 22000 standaard HACCP) waardoor ze volkomen veilig zijn in het gebruik. Bovendien is elk product genormeerd met een NUT-nummer, wat aangeeft dat het product genotificeerd is volgens de strikte wettelijke bepalingen van de Belgische overheid, die de strengste zijn in Europa. Binnenkort hebben ook alle producten een EAN-code (Europese Artikelnummering).
Bioamoles