EEN ENERGETISCHE KIJK OP GEZONDHEID EN ZIEKTE – DE WETENSCHAP VAN DE HOMEOPATHIE (DEEL 1) DOOR GEORGE VITHOULKAS (VERTALING DR FONS VANDEN BERGHE – EINDREDACTIE DR GEERT VERHELST)

24,50 Incl BTW

In “Homeopathie in de praktijk”, gaat Vithoulkas heel grondig in op de praktische toepassing van homeopathie, de energetische geneeswijze bij uitstek.

Beschikbaar via nabestelling

Share
Categorieën: ,

In “Homeopathie in de praktijk”, gaat Vithoulkas heel grondig in op de praktische toepassing van homeopathie, de energetische geneeswijze bij uitstek. Wat zijn homeopathische remedies, hoe ze worden bereid en op welke manier leidt een geneesmiddelenproef tot het gedetailleerde beeld van een remedie? Vithoulkas leert ons een homeopathisch interview afnemen, hoe we de symptomen moeten valoriseren en moeten uitkijken naar alles wat aan de casus eigenaardig of karakteristiek is. Vervolgens kan de best passende homeopathische remedie geselecteerd worden aan de hand van de totaliteit van de symptomen en op basis van de natuurwet “similia similibus curentur”, eventueel met behulp van een repertorium.