Gezondheidshuis ORTHOFELIA

Ortho is afkomstig van het Griekse woord “orthos” wat staat voor ‘recht, juist, waar’ en Ofelia betekent dienstbaar”. Onze gezondheidspraktijk wil een holistiche complementaire, aanvullende zorg verlenen naast de gangbare medische zorg en dit op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak.

Complementaire zorg is geen vervanging voor de reguliere geneeskunde of behandeling van een arts, noch wordt een medische diagnose gesteld. Er wordt altijd rekening gehouden met de medische gegevens waarover de cliënt beschikt of die hij/zij via de huisarts op aanvraag kan verkrijgen.

Complementaire zorg gaat uit van de holistische benadering, lichaam en geest zijn één.

Preventie en immuniteitsversterkend zijn kenwoorden van de gezondheidspraktijk waarbij het zelfgenezend vermogen van ons lichaam gestimuleerd wordt.

Via ons gezondheidshuis bieden we natuurproducten en complementaire therapieën aan.

Uitbouw van het gezondheidshuis Orthofelia is een meerjarenproject waarbij we ons aanbod aan zorgdiensten stelselmatig zullen uitbreiden na het volgen van complementaire zorgopleidingen en permanente bijscholingen.

Bij elke consultatie is er steeds ruimte voor een gesprek waarbij je over jouw gevoelens en ervaringen kan praten en we zodoende kunnen werken aan een positieve bijdrage aan jouw mentale welzijn, verwerkings- of genezingsproces.

Onze gezondheidswinkel Ofelia zal een assortiment bevatten van producten van natuurlijke oorsprong die een positieve impact hebben op lichaam en geest als aanvulling op de gebruikte therapieën.

Volgende producten kan je in onze gezondheidswinkel aankopen:

Volgende therapieën kan je in onze gezondheidspraktijk volgen:

Werkwijze en tarieven:

Lees meer…

Over mij en u:

Lees meer…